CRIMĂ în stil MAFIOT la MONACO! Una dintre cele mai bogate femei și, totodată, prietenă a Mihaelei Rădulescu a fost CIURUITĂ DE GLOANŢE!

CRIMĂ în stil MAFIOT la MONACO! Una dintre cele mai bogate femei și, totodată, prietenă a Mihaelei Rădulescu a fost CIURUITĂ DE GLOANŢE!

Hélène Pastor, surpanumită și viceprinţesa de Monaco, prietenă și vecină a Mihaelei Rădulescu, a murit miercuri, la spital, după ce a fost ţinta unui atac în stil mafiot. Femeia, membră a uneia dintre cele mai bogate familii din principatul Monaco, cu o avere estimată la 30 de miliarde de euro, a fost grav rănită într-un atac comis în faţa unui spital din Nisa. În acelaşi atac a fost ucis şi şoferul său, Mohamed Darwik.

În momentul atacului, Pastor în vârstă de 77 de ani, ieşea din maşina aflată în parcarea spitalului L’Archet din Nisa (sud-estul Franței), unde îşi vizitase fiul spitalizat.

Anchetatorii suspectează că în asasinarea femeii ar fi implicată mafia italiană, interesată de proprietăţile familiei Pastor. Oamenii legii cred că mafia italiană încearcă să pătrundă în sectorul imobiliar de pe Riviera Franceză, unde familia Hélènei deţine proprietăţi de miliarde.

Fratele său, Michel Pastor, fost preşedinte al clubului AS Monaco a murit în februarie anul trecut, la vârsta de 70 de ani. El a deţinut lanţul alimentar de lux Hédiard şi a fost preşedintele Camerei de Dezvoltare Economică din Monaco.

Prinţul Albert al II-lea de Monaco şi-a exprimat, într-un comunicat, „puternica emoţie la vestea atacului în care au fost vizaţi Hélène Pastor şi şoferul său”. Suveranul a transmis un mesaj de susţinere pentru familiile celor doi.

Foto: lemurdelapresse.com

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.