Crin Antonescu aruncă BOMBA: Nu îl cunoaşte pe Iohannis şi nu ştie dacă îl va vota!

Crin Antonescu aruncă BOMBA: Nu îl cunoaşte pe Iohannis şi nu ştie dacă îl va vota!

Crin Antonescu, fost președinte al PNL, a declarat luni seara, la emisiunea „Jocuri de putere” de la Realitatea TV că nu se va implica în campania de susţinere a lui Klaus Iohannis, despre care a spus că nu ştie dacă îl va vota.

Nu-l va vota însă, în mod sigur, pe Victor Ponta, despre care a spus că este un demn urmaş al lui Traian Băsescu.

„Pe domnul Iohannis l-am invitat în partid și am vorbit despre posibilitatea ca domnia sa să preia partidul în cazul în care nu facem 20%. Și am vorbit despre varianta Klaus Iohannis – prim-ministru. Președinte e cu totul altceva. Eu în proiectul Iohannis nu am vorbit niciodată –președinte de România. Nu am spus că nu îl votez, nu îl cunosc. Nu e exclus să-l votez. Pe Victor Ponta sigur nu-l votez. Dacă aveam elementele să-l votez pe Ponta președinte, USL nu se rupea. Domnul Ponta este, după toate datele, urmașul cel mai potrivit al lui Băsescu”, a adăugat Antonescu.

Fostul lider liberal a spus că Ponta este pericolos pentru că are viitorul în faţă şi s-a format în timpul mandatelor lui Băsescu, în care şmecheria, tupeul, acapararea puterii totale în stat s-au manifestat la cote maxime, ceea ce a atras admiraţia pentru preşedinte a multora din PSD. Liberalul a explicat că mulţi pesedişti îl admiră în secret pe Traian Băsescu iar la umbra lor s-a dezvoltat Victor Ponta.

Sursa foto: Facebook

  1. Nu pot spune altceva despre Crin Antonescu decat aceea ca este un CARAGHIOS!!!! A reusit sa rupa USL-ul, a reusit sa distruga PNL-ul, iar acum afirma ceva in genul ‘nici usturoi nu am mancat, nici gura nu-mi pute’.

    Raspunde
  2. nu el a rup USL ci pontacii care voiau un presedinte de la PSD. e pacat ca Antonescu s-a retras. era cel mai bun presedinte. nu e hot si misel ca si ceilalti

    Raspunde
  3. nu stie nici el ce vrea probabil de la prea mult somn.Iohanis e cea mai buna solutie cu conditia sa nu se fi romanizat prea tare. Asa a ajuns si Carol rege ,si tara a prosperat.

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.