Cristian Feieș, o NOUĂ STEA pe FALIMENTUL politicii PNL Arad

Cristian Feieș, o NOUĂ STEA pe FALIMENTUL politicii PNL Arad

Da, ați citit bine în titlu. Despre faliment e vorba, nu despre firmament. Că dacă era despre firmament nu am fi avut ce scrie…

Așa însă, partidul condus spre un nemeritat anonimat merge din lac în puț, spre „victoria” finală.

Lipsa de cadre, de voci credibile, de oameni serioși și devreme acasă, face victime. Mai nou, e băgat la înaintare consilierul județean Cristian Feieș, care a devenit portavocea critică a PNL la adresa dușmanilor din PSD. Băiat bun, acesta va deveni ținta unor atacuri de care poate nu are nevoie. Iar asta nu o să-l ajute deloc în bătălia pentru fotoliul de primar al Sebișului.

Eh, dar cine să le explice asta atotștiutorilor din fruntea PNL Arad? Ei cred că gata, dacă îl bagă pe Cristian Feieș la înaintare, să lovească și să încaseze, acesta va crește în ochii sebișenilor care-l vor vota pe bandă rulantă. S-ar putea însă ca socoteala de la Arad să nu se potrivească cu cea de la Sebiș, unde încurcate sunt căile Domnului!

  1. Feies ii mai rau ca Ceausesti de ras a facut Sebisul…acum isi baga copii sa ne dea lecti de viata.rusine !!! Transmitem tronul din tata in fiu ?

    Raspunde
  2. Feies e daddy nu Dracnea

    Raspunde
  3. Baiatul acesta crescut in umbra tatalui, nu are alte merite decat ca a fost fiu de primar. Nu a facut nimic la locul de munca pe care il are. Cu atat mai mult nu poate sa conduca un oras! Atentie votanti. Primaria nu e mostenire de familie care se transmite din tata in fiu!!!!

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.