Cristian Feieș: „PSD îşi loveşte neaşteptat unul dintre cei mai longevivi primari, pe Gheorghe Burdan, de la Chişineu Criş”

Cristian Feieș: „PSD îşi loveşte neaşteptat unul dintre cei mai longevivi primari, pe Gheorghe Burdan, de la Chişineu Criş”

Consilierul județean liberal Cristian Feieș acuză PSD că „își lovește” unul dintre cei mai longevivi primari pe Gheorghe Burdan, edilul-șef al orașului Chişineu Criş.

„Asta înțelegem din faptul că deputatul PSD Florin Tripa vrea ca în continuare TIR-urile să circule prin oraşul Chişineu Criș. Din declaraţiile lui reiese că ar vrea să se ia din banii proiectului strategic transfrontalier al judeţului Arad. În cadrul acestui proiect ar urma să se realizeze un drum de camioane pentru a scoate traficul greu din orașul Chişineu-Criş. Deputatul Tripa a transmis astăzi că a intervenit la Ministerul Turismului ca proiectul strategic pe drumurile transfrontaliere să fie concurat de un alt proiect, întâmplător (sau nu) chiar din oraşul unde locuieşte Florin Tripa, Ineu. Asta înseamnă că este foarte posibil să nu mai rămână bani pentru modernizarea drumurilor propuse, deci şi breteaua de trafic greu din Chişineu-Criş ar fi pusă sub semnul întrebării”, afirmă consilierul județean Cristian Feieș (foto).

„Situaţia este cu atât mai curioasă cu cât zilele trecute Tripa s-a fotografiat în biroul primarului din Chişineu Criş, Gheorghe Burdan, declarându-se preocupat pe Facebook de un sens giratoriu din oraş. Adică, la gândirea lui Tripa, sensul giratoriu este mai important decât scoaterea tirurilor din Chişineu Criş? În altă ordine de idei, dacă Tripa nu ar fi votat în Parlament alături de restul pesediștilor să se ja cu japca 45 de milioane de euro de la județul Arad, ar fi fost bani și pentru drumuri și pentru celelalte proiecte. Este posibil ca totul să fie o manevră îndreptată împotriva primarului Gheorghe Burdan, unul dintre cei mai longevivi primari din judeţul Arad, pentru care conducerea PSD Arad caută demult un înlocuitor”, declară consilierul județean PNL, Cristian Feieș.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.