Culmea tehnologiei! PC-ul ASCUNS ÎNTR-UN MOUSE!

Culmea tehnologiei! PC-ul ASCUNS ÎNTR-UN MOUSE!

Dacă ești în căutarea unui PC portabil, pe care să-l ai în permanență cu tine și care să-ți ocupe cât mai puțin loc, cu siguranță PC-ul pe care ți-l vom prezenta este soluția.

Un dezvoltator care a lucrat pentru Nokia Networks, Przemyslaw Strzelczyk, vrea să rescrie standardele în materie de calculatoare cu un PC mai puţin obişnuit, construit sub forma unui mouse.

Mouse-Box mini PC are un design unic și vine cu un procesor quad-core ARM Cortex 1,4 GHz. PC-ul include un spaţiu de stocare internă de 123GB, două porturi USB 3.0, suport micro HDMI și se conectează la internet prin intermediul Wi-Fi.

Mouse-Box-ul rulează Windows şi este controlat prin funcţia de mouse şi tastatură virtuală, la fel ca la telefoanele mobile.

Până în acest moment nu există informații cu privire la data la care acest PC ar urma să fie lansat pe piaţă și nici cu privire la prețul la care ar putea fi achiziționat. Przemyslaw Strzelczyk spune că produsul este încă în faza de prototip şi că este în căutarea unor parteneri interesaţi de dezvoltarea Mouse-Box mini PC.

Foto: geeky-gadgets.com

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.