Cum a reușit acest câine să ÎMPIEDICE o evadare dintr-o închisoare!

Cum a reușit acest câine să ÎMPIEDICE o evadare dintr-o închisoare!

Un grup de deținuți dintr-o închisoare de maximă siguranță au încercat să scape într-un mod spectaculos, însă, planurile lor au fost dejucate de… un câine.

Animalul de companie fusese scos la plimbarea de dimineață de stăpânul său. La un moment dat, patrupedul s-a oprit în mijlocul unei străzi din Corfu (Grecia) și a refuzat cu încăpățânare să se mai miște. În zadar a încercat bărbatul să-l urnească din loc, trăgând de lesă, căci patrupedul a rămas nemișcat.

Neliniştea câinelui l-a determinat pe stăpân să alerteze paznicii închisorii, care au descoperit chiar sub locul în care se oprise câinele, că deţinuţii săpaseră un tunel care pornea dintr-o aripă a închisorii şi care avea deja 30 de metri lungime. În interiorul tunelului subteran, au fost descoperite mai multe recipiente din plastic pentru alimente.

În anul 1996,  peste 100 de deţinuţi din închisoarea din Corfu au reuşit să evadeze folosind un tunel săpat de englezi în secolul al XIX-lea pe insula care a fost protectorat britanic între 1814 şi 1864.

Sursa: mirror.co.uk

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.