Cum își PEDEPSEȘTE această femeie logodnicul. Acesta NU ÎNDRĂZNEȘTE să-i spună niciodată NU!

Cum își PEDEPSEȘTE această femeie logodnicul. Acesta NU ÎNDRĂZNEȘTE să-i spună niciodată NU!

O femeie care știe ce vrea! Așa o descriu prietenii și cunoscuții pe Janey, o tânără de 30 de ani din Durham, care nu se lovește niciodată de vreun refuz, cel puțin din partea… logodnicului ei.

Femeia este dependentă de cumpărături și – cu toate că nu lucrează – și nu are niciun venit propriu, nu-și refuză nimic, bazându-se exclusiv pe banii logodnicului. Are peste 100 de perechi de pantofi şi a apelat la tratamente cosmetice în valoare de 5000 de lire sterline numai în ultimele 6 luni.

Janey este logodită cu Ross de mai bine de cinci ani. Femeia este extrem de capricioasă și cheltuie aproape toţi banii pe haine de firmă și produse cosmetice de lux. Pare incredibil, dar este adevărat, iar tânăra a dezvăluit și cum îşi convinge logodnicul să îi facă toate poftele.

Ea obţine tot ce-și doreşte de la Ross, altminteri refuză să mai facă sex cu el şi timp de 3 săptămâni.

„El ştie că nu trebuie să spună NU. Dacă face asta, eu nu mă mai culc cu el cel puţin câteva săptămâni, cam trei, cum am făcut şi în trecut. Puterea asta pe care o au femeile asupra bărbaţilor este uimitoare”, a declarat aceasta pentru Daily Mail.

Culmea este că pe Janey nu o deranjează câtuși de puțin statutul de femeie întreținută.

„Ross a avut mereu grijă de mine, înainte îmi dădea 60 de lire pe lună. Acum, luna trecută, am cheltuit singură 3000 de lire sterline”, povestește ea cu nonşalanţă.

La rândul său, Ross, partenerul ei, are și o scuză pentru comportamentul lui Janey: „logodnica mea nu înţelege conceptul de bani şi ce înseamnă să te gândeşti la ziua de mâine”.

Povestea celor doi este subiectul unui documentar intitulat „Little Divas: Tantrums & Tiaras”, ce va fi difuzat pe Channel 5.

Sursa: dailymail.co.uk

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.