Cum NE FURĂ statul la factura de gaze în favoarea „BĂIEŢILOR DEŞTEPŢI” şi CUM PUTEM OPRI HOŢIA

Cum NE FURĂ statul la factura de gaze în favoarea „BĂIEŢILOR DEŞTEPŢI” şi CUM PUTEM OPRI HOŢIA

În ultimii 10 ani, 26,6 miliarde de lei au dispărut din buzunarele noastre pentru a astupa găurile făcute de alţii. Am achitat, fără să ştim, alte 13,84 miliarde de lei pentru a-i ajuta pe „băieţii deştepti” să iasă mai ieftin. Aceasta este concluzia la care a ajuns Asociaţia Exper Forum, care a şi lansat o campanie de conştientizare şi strângere de semnături în toată ţara, printr-un proiect finanţat prin granturile SEE 2009-2014 în cadrul Fondului ONG în România.

„Într-o ţară normală, costurile la energie sunt aceleaşi pentru toţi. Dar în România pentru unii preţurile la gaze sunt mumă, pentru alţii, gaură în buget. Tu eşti unul dintre milioanele de români cărora factura de gaze le-a băgat adânc mânaîn buzunar, pentru ca „băieţilor deştepţi” să le poată oferi preţuri preferenţiale, nejustificat de mici”, arată Asociaţia Expert Forum.

„Fără să ştii, în ultimii zece ani, tu şi alte 7 milioane de români aţi pompat în conturile marilor consumatori din România 13,83 miliarde de lei. Fiecare român a pierdut milioane de lei, bani cu care, de exemplu, ar fi putut pleca într-o vacanţă, şi-ar fi putut lua electrocasnice din gama de top sau orice altceva pentru casă sau i-ar fi putut investi în viitorul copiilor săi. Banii luaţi din buzunarul tău îngraşă acum profitul companiilor”, se precizează în campania demarată de Asociaţia Expert Forum.

„Ca să nu mai fii furat de către stat şi în viitor, trebuie să faci ceva acum”, atrag atenţia reprezentanţii asociaţiei. „Intră pe www.tefuralafactura.ro ca sa afli ceea ce statul nu-ţi va spune niciodată despre acordarea subvenţiilor la gaze şi electricitate şi cum le poţi pune piciorul în prag celor care profită de tine”, mai arată Asociaţia Expert Forum în cadrul campaniei derulate în întreaga ţară.

Pe site-ul respectiv există şi o petiţie care poate fi semnată pentru pune capăt jafului pe care statul îl face în favoarea „băieţilor deştepţi” şi în defavoarea majorităţii populaţiei.

  1. vrajeală ca sa ia ong-ul asta niste bani.

    Raspunde
  2. Solutii Adecvate pentru Combaterea Crizei Economice

    Cea mai noua oferta de lucru! 

    Foarte multi oameni s-au convins de seriozitatea noastra!

    NU este necesara niciun fel de experienta!

    Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero!

    Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala.

    Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal.

    Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere.

    Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor.

    Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul ”Info” la adresa de

    email:  bornandlivepresedinte@gmail.com ,

    http://locuridemuncaintimpdecriza.blogspot.com.es/2014/12/anuntul-1-cea-mai-noua-oferta-de-lucru.html

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.