CUM poți beneficia de FONDURILE pentru PESCUIT

CUM poți beneficia de FONDURILE pentru PESCUIT

Acum poți afla criteriile de selecție, măsurile lansate și care urmează a fi lansate, condițiile de conformitate și eligibilitate, precum și alte aspecte referitoare la finanțarea pentru pescuit.

Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale (MADR), prin Direcția Generală Pescuit – Autoritatea de Management pentru Programul Operațional pentru Pescuit și Afaceri Maritime îi invită pe cei interesați la evenimentele de promovare ale Programului Operațional pentru Pescuit și Afaceri Maritime (POPAM) 2014-2020.

În vederea diseminării informațiilor referitoare la POPAM unui număr cât mai mare de factori interesați la aceste evenimente sunt invitați să participe:

  • potențiali și actuali beneficiari ai POPAM;
  • parteneri economici și sociali;
  • reprezentanți ai administrației publice,ai mediului academic, universitar precum și reprezentanți ai societății civile.

În cadrul acestor acțiuni de promovare vor fi dezbătute subiecte precum: măsuri lansate și care urmează a fi lansate, condiții de conformitate și eligibilitate, criterii de selecție, ghidurile solicitantului, modificări legislative, calendarul măsurilor precum și alte aspecte referitoare la finanțarea oferită din POPAM, etc.

pescuit program

Confirmarea participanților se va face, prin transmiterea datelor de identificare (nume, prenume, e-mail, telefon), la adresa de e-mail:  popam.comunicare@madr.ro.

Pentru informații suplimentare vă puteți adresa la numărul de tel. 021/30.79.813, persoană de contact: Aida Slav/Dana Gafițianu.

 

 

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.