CUM s-a produs ACCIDENTUL petrecut aseară pe DRUMUL Șiria – Horia și de ce a FUGIT unul dintre ȘOFERI

CUM s-a produs ACCIDENTUL petrecut aseară pe DRUMUL Șiria – Horia și de ce a FUGIT unul dintre ȘOFERI

Un accident rutier în urma căruia o femeie a fost rănită a avut loc luni seara pe drumul dintre localitățile Șiria și Horia.

Potrivit polițiștilor, accidentul a avut loc în jurul orei 22,30. Un tânăr care coducea un autoturism pe D.J. 709, înspre localitatea Horia, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, autovehiculul la volanul căruia se afla a pătruns pe sensul opus de mers și a intrat în coliziune frontală cu un autoturism condus de o femeie de 50 de ani, din Șiria. În urma coliziunii, femeia a fost rănită ușor, însă bărbatul, înainte de sosirea organelor de poliție, a părăsit locul accidentului.

După aproximativ două ore, cel în cauză a fost depistat de polițiști pe raza localității Șiria, stabilindu-se că este vorba despre un tânăr de 28 de ani, din Pâncota. În urma testării cu aparatul alcooltest a rezultat o alcoolemie de 0,27 mg./l. alcool pur în aerul expirat.

„Conform procedurii, s-a dispus recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii cu excatitate a alcoolemiei. Polițiștii efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului fără încuviințarea organelor de poliție”, precizează purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Arad.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.