Cum vrea să-i convingă Falcă pe arădeni să accepte regenerarea urbană a Pieţei Catedralei. Ce a decis primarul

Cum vrea să-i convingă Falcă pe arădeni să accepte regenerarea urbană a Pieţei Catedralei. Ce a decis primarul

Primarul Gheorghe Falcă a anunţat, într-un comunicat de presă, că intenţionează să organizeze întâlniri cu comercianţii din Piaţa Catedralei.

Acestea vor avea loc la Palatul Administrativ, scopul fiind acela de a prezenta celor interesaţi ce presupune exact proiectul de Regenerare Urbană a zonei Piaţa Catedralei, edilul şef fiind convins că pieţarii nu au avut parte până acum de o informare corectă în legătură cu acest subiect, ci mai degrabă au fost dezinformaţi.

Primarul Falcă a luat această decizie după ce mai mulţi comercianţi din Piaţa Catedralei şi-au manifestat interesul pentru şedinţa de Consiliu Local Municipal de marţi 12 decembrie 2017, pentru că pe ordinea de zi se afla un punct care făcea referire la studiul de fezabilitate „Regenerare urbană zona Piaţa Catedralei”. „Aceştia au sperat şi că prin luările lor de cuvânt vor putea schimba decizia administraţiei locale de transforma Piaţa Catedralei în zonă pietonală. Nu a fost cazul. Subiectul a fost scos de pe ordinea de zi, iar şedinţa fiind  una extraordinară, punctul «Diverse» nu exista”, se arată în comunicatul de presă al Primăriei Municipiului Arad.

  1. Toata lumea vrea acea piata un spatiu civilizat asa ca terminati cu PSDismele astea. Piata aia trebuia mutata de mult acolo, plina de tigani si hoti

    Raspunde
    • Atunci ar trebui mutata si primaria. Si ea e plina de hoti. Si ar trebui mutata departe de tot, la cat se furma in primarie, de la cel mai inalt nivel. Dar de PDL – PNL care are zeci de sedii? Ei de ce nu ar trebui mutati. Ca acolo e ca la scaoala. Fac ce vad la cei de sus.

      Raspunde
  2. Deci, dughenele alea balcanice din Piata Catedralei fac o oribila impresie vizuala. Cu toate ca nu sunt de acord cu 99% din deciziile lui Falca, cu aceasta decizie sunt intru totul de acord. Piata trebuie transformata intr-un squar pietonal, unde sa fie amplasate statuile corifeiilor marii uniri din 1918. Doamne ajuta-i pe romani sa si gandeasca.

    Raspunde
  3. Problema nu este Piața propriu-zisă ci faptul că acolo se pot câștiga niște bani. Vorbim despre un potențial studiu de fezabilitate apoi de un proiect și deloc de neglijat de niște lucrări. Care toate vor cosata bani. ȘI de unde vor fi luați? Nu e greu de ghicit. DE la fraierii de arădeni care ei plătesc întotdeauna. Deci să recapitulăm:
    1. Se caută locul.
    2. Se dă la presă, pentru o primă informare.
    3. Presa vorbește despre mizerie și salubrizare în așa fel încât oamenii să înțeleagă că în fapt se dorește un proiect bun.
    4. Dezbateri. Pentru a creea impresia unei hotărâri luate în cunoștință de cauză dar mai ales din dorința de mai bine a arădenilor care, nu-i așa, ei vor hotărî.
    5 De la acest punct nu mai contează pentru că e vorba de bani. Și asta nu e treaba noastră. Decât să mergem la caserie să achităm.
    6. Ne mirăm de unde au avut unii bani să-și construiască vile, să-și cumpere mașini, amante sau altele.
    7. Pufăitul de ciudă în fața unei beri. Obida colectivă care nu rezolvă nimic niciodată. În final constatarea că am fost din nou prostiți.

    Raspunde
  4. Sa o darame dracului si sa faca kaufland sau lidl!

    Raspunde
  5. Ba voi sunteti dementi? Ce sa darame? Ce kaufland si lidl? Da’ oamenii de acolo care isi intretin cu greu familiile din 3 caise si 2 piersici unde sa se duca? Trimitem toti banii afara prin supermarketurile mentionate si sa vad ce mai mancati atunci. Chimicale de la nemti. De unde mai vin bani la bugetul local? Ganditi inainte sa vorbiti.

    Raspunde
  6. Idee foarte buna ,ti-e si scarba sa treci prin zona aia plina de tigani, cu mici excepti . Locul este ideal pt. un scuar pietonal .

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.