A CUMPĂRAT de la supermarket un CASTRAVETE și a rămas ORIPILATĂ de ce a descoperit în interiorul ambalajului!

A CUMPĂRAT de la supermarket un CASTRAVETE și a rămas ORIPILATĂ de ce a descoperit în interiorul ambalajului!

O femeie din Marea Britanie, care a cumpărat un castravete ambalat de la supermarket, a avut neplăcuta surpriză atunci când a ajuns acasă de a descoperi, sub folia de plastic ce învelea leguma, o pată suspectă.

Jenny Wilkinson, de 54 de ani din oraşul Cowes a plătit 20 de lire pentru cumpărăturile făcute la supermarket. Când a ajuns acasă, aceasta a vrut să taie leguma, pentru a-și hrăni nepotul de un an. La o inspecţie mai atentă, femeia a fost surprinsă să descopere că sub ambalaj se afla o şopârlă moartă, scrie Daily Mail.

Cel mai probabil, reptila a ajuns pe castravete în urma procesului de ambalare, în Olanda.

Indignată, femeia a trimis o scrisoare magazinului de unde a cumpărat leguma, iar reprezentanţii și-au cerut scuze şi i-au oferit un voucher în valoare de 20 de lire. În plus, aceştia au declarat că neplăcutul incident a fost unul izolat, magazinul având un mecanism strict de control al calităţii produselor.

Foto: Facebook

  1. mai oameni buni ??? din care Mare Britanie aveti voi preturi de £20 lire pentru UN CASTRAVETE??Nu va suparati dar cu £20 puteti cumpara din cel mai scump supermarket din anglia 10-40 castraveti.

    Raspunde
    • Draga Jojo, mai citește o data articolul și poate o sa realizezi ca a primit un voucher în valoare de 20 de lire! Nu te grăbi sa comentezi, întâi conectează creierul cu gura și apoi! Da, în Marea Britanie se practică asa ceva!

      Raspunde
      • draga @Gigi : „Jenny Wilkinson, de 54 de ani din oraşul Cowes a plătit 20 de lire pentru castravetele cumpărat din supermarket. „….se pare ca nu stii sa citesti oricum facand abstractie de la aceste comentarii..cred ca pe cumparaturile facute impreuna cu castravetele a dat 20 de lire nu numai pe castravete dar asta e un mic detaliu daca e sa analiza gravitatea faptei….

        Raspunde
    • a platit 20 de lire pentru cumparaturi, asa scrie in articol. Nu a platit 20 de lire pentru un castravete. Si acest lucru se poate intampla. Ce e atata haz pe intamplare? Rau au ajuns stirile in lumea asta. Pe vremuri cand cumparai niste struguri de ex din piata si gaseai un paianjen in ei nu se mai facea nicio stire in asta.

      Raspunde
  2. Fuck off 20£ mapets

    Raspunde
  3. Diana Damaschin 17 iulie, 2014, 1:16 pm

    Multumim pentru atentionare! S-a facut modificarea in text. Indiferent cat ar fi platit pentru un castravete, este NEPERMIS ca un supermarket sa scoata in vanzare asa ceva. Mai ales un magazin cu „un mecanism STRICT DE CONTROL AL CALITATII produselor” 😉

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.