CUMPLIT/ Cum au murit pasagerii AVIONULUI DISPĂRUT al Malaysia Airlines!

CUMPLIT/ Cum au murit pasagerii AVIONULUI DISPĂRUT al Malaysia Airlines!

Veste şocantă pentru familiile celor 239 de pasageri ai avionului Boeing 777 al Malaysia Airlines care a dispărut fără urmă în urmă cu câteva luni, în timpul unui zbor de la Kuala Lumpur la Beijing.

Potrivit cotidianului britanic The Mirror, care citează surse australiene, aeronava, aflată pe pilot automat, s-a prăbuşit în Oceanul Indian în momentul în care a rămas fără combustibil iar pasagerii ar fi murit sufocaţi.

Într-un raport dat publicităţii de Biroul Australian pentru Siguranţa Transporturilor se afirmă că avionul s-a prabusit în ocean în timp ce se afla pe pilot automat, pasagerii nefiind conştienţi de ceea ce se întâmpla cu aeronava.

Concluziile anchetatorilor au fost desprinse după ce au fost comparate condiţiile zborului avionului dispărut cu alte dezastre aviatice produse anterior.

În opinia echipelor de căutători, cel mai probabil avionul s-a prăbuşit şi mai în sudul Oceanului Indian decât s-a crezut până acum, oficialii australieni anunţând o modificare a zonei în care vor fi efectuate noi căutări.

Zborul MH370 al Malaysia Airlines, cu 239 de persoane la bord, şi-a schimbat brusc traseul la o oră după decolare, a întrerupt comunicarea cu turnul de control şi a dispărut fără urmă.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.