Cursanții Școlii de Modeling „Angels” au învățat despre secretele frumuseții în cadrul seminarului „Sfatul oferit, ajutor desăvârșit” (GALERIE FOTO)

Cursanții Școlii de Modeling „Angels” au învățat despre secretele frumuseții în cadrul seminarului „Sfatul oferit, ajutor desăvârșit” (GALERIE FOTO)

Într-un decor elegant și relaxat, la sfârsitul acestei săptămâni, a avut loc seminarului „Sfatul oferit, ajutor desăvârșit” desfășurat la salonul Biu Piu din Arad, susținut de make-up artistul Diana Redei și hair stylist-ul Cătălin Brie, unde cursanții Școlii de Modeling Angels cu vârsta cuprinsă între 4 și 18 ani, au învățat despre cum pot să-și păstreze și să-și pună în valoare frumusețea naturală.

La evenimentului de frumusețe, Catalin a vorbit despre pașii care trebuie urmați pentru îngrijirea părului și regulile de bază pentru păstrarea sănătății podoabei capilare, arătând cum se pot obține diferite coafuri,  urmând cațiva pași simpli. Diana a vorbit despre noțiuni de igienă și îngrijire a pielii specifice copiilor si adolescenților, dar și despre machiajul corect(sau lipsa lui) pentru diferite  perioade de vârstă, realizând spre bucuria fetelor și o demostrație de machiaj profesional.

Seminarul face parte din programa dezvoltată de agenția Angels Events Models, privind educația estetică a cursanților din cadrul școlii de modeling organizat de aceasta, cu ajutorul specialiștilor. În următoarea perioadă va avea loc partea practică, cursanții urmând să participe la ședințe foto și prezentări de modă.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.