Cursuri de COMUNICARE şi inspector de RESURSE UMANE, la CCIA Arad

Cursuri de COMUNICARE şi inspector de RESURSE UMANE, la CCIA Arad

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Arad a anunţat că va desfăşura, în perioada 19 august – 17 septembrie 2015, un curs de referent/inspector resurse umane .

Cursul oferă o dezvoltare a cunoștințelor profesionale și personale, utile atât în menținerea pe piața muncii, cât și pentru integrarea într-o muncă decentă, utilă, apreciată și corect remunerată. În cadrul cursului, cursanții vor beneficia de toate materialele necesare derulării activității, iar după examinarea finală, aceștia vor primi o calificare complementară profesiei și o diplomă, eliberată de Autoritatea Națională pentru Calificări (ANC).

Datorită numeroaselor solicitări au început deja înscrierile şi pentru sesiunea septembrie – octombrie 2015. Taxa aferentă cursului este de 350 de lei + 50 de lei taxă de înscriere.

Pentru că succesul profesional si personal are drept suport o bună comunicare, Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Arad vă invită sa vă rezervați un loc și la cursul de „asistent relaţii publice şi comunicare” – cod cor 333906.

„Cursul nostru se adresează persoanelor care au minim studii medii, interesate să se perfecționeze în domeniul relațiilor publice şi comunicării. Cursul își propune să sprijine participanții în însușirea unor instrumente şi tehnici de impact în activitatea de Relații Publice şi Comunicare și în dezvoltarea abilităților profesionale specifice”, afirmă reprezentanţii CCIA Arad.

Taxa cursului este de 600 de lei + 50 de lei taxă de înscriere. Membrii CCIA Arad și persoanele care achită taxa integral până la data de 1 septembrie 2015 beneficiază de 10% reducere. De 10% reducere mai beneficiază și companiile care doresc să își califice mai mult de 2 angajați.

Pentru o organizare eficientă, doritorii sunt rugaţi să confirme înscrierea la adresa de email carmen.crisan@ccia-arad.ro (detalii suplimentare la telefon: 0730188299).

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.