Cursuri GRATUITE de LIMBI STRĂINE şi ATELIERE GASTRONOMICE în Arad

Cursuri GRATUITE de LIMBI STRĂINE şi ATELIERE GASTRONOMICE în Arad

O călătorie InterCulturala de o lună este provocarea propusă în luna noiembrie tinerilor dornici (cu vârsta între 15 şi 35 de ani) de a pune bazele unei noi limbi şi culturi în bagajul lor personal.

Asociaţia ZURY aduce Un Noiembrie Intercultural! Ce înseamna acesta? În 4 săptămâni vor fi 3 cursuri de limba şi cultura Spaniolă, Franceză şi Italiană. Fiecare curs cuprinde 5 sesiuni de câte 2 ore. Cele 5 sesiuni sunt împărţite în 4 sesiuni – 8 ore intensive – de limbă şi cultură şi 1 sesiune rezervată unui mic atelier gastronomic. Cursurile vor fi susţinute printr-un model educaţional non-formal, prin metode creative şi interactive, la finele cărora fiecare participant va pleca cu un bagaj cultural şi lingvistic de bază.

Un număr de 10 locuri este disponibil pentru fiecare curs. Participarea este gratuită, iar înscrierea se face prin trimiterea unui e-mail la adresa office@zury.org care va conţine numele participantului, numărul de telefon şi numele cursului. Termenul limită este 01/11/2015 (cu posibilitate de prelungire pana la ocuparea locurilor disponibile).

Ex: Popescu Maria / 0730.000.000 / Curs Noiembrie Spaniola

Înscrierea se face doar în măsura în care puteţi participa la toate sesiunile, în caz contrar se poate oferi locul vostru unei alte persoane. E foarte important acest lucru mai ales că sesiunile vor avea legătura între ele.

Având în vedere că locurile sunt limitate pentru fiecare curs în parte, este indicat să optaţi pentru unul singur, maxim două. În cazul în care optaţi pentru două cursuri, să menţionaţi de care sunteţi cel mai interesat. Ulterior, participarea la cel de-al doilea curs la care v-aţi înscris va fi permisa în măsura în care vor exista locuri disponibile.

Cei interesaţi să afle mai multe detalii despre această iniţiativă pot accesa link-ul următor: http://zury.org/?p=889.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.