CUTREMUR la PNL Arad: Călin Abrudan este noul preşedinte al Organizaţiei Municipale!

CUTREMUR la PNL Arad: Călin Abrudan este noul preşedinte al Organizaţiei Municipale!

Călin Abrudan a fost desemnat, astăzi, în funcţia de preşedinte interimar al Organizaţiei Municipale PNL Arad, după ce Biroul Politic Judeţean a luat act de mandatele care au fost depuse de membrii Biroului Politic Municipal, în frunte cu preşedintele Florin Galiş, ca urmare a rezultatelor nesatisfăcătoare de la alegerile europarlamentare.

Călin Abrudan va conduce destinele Organizaţiei Municipale o perioadă de trei luni, până la organizarea de alegeri, conform statutului. Acesta va trebui să-şi facă o echipă, cu care să coordoneze activitatea organizaţiei. „Până săptămâna viitoare, trebuie să prezint Biroului Politic Judeţean o echipă împreună cu care voi coordona activitatea organizaţiei”, a declarat Călin Abrudan, care este şi primul vicepreşedinte al Filialei Teritoriale PNL Arad.

Reamintim că, la începutul acestei săptămâni, preşedintele Organizaţiei Municipale, Florin Galiş, împreună cu cei mai mulţi dintre membrii Biroului Politic Municipal şi-au depus mandatele la dispoziţia Biroului Politic Judeţean. De asemenea, au fost înregistrate şi două demisii din Biroul Politic Municipal, cele ale lui Dan Antoci şi Mihai Crişan.

  1. Bumb Dorel Nicolae 30 mai, 2014, 9:05 pm

    Stima si respect maxim pentru domnul primar!!!!!!!!Onoare si respect maxim!!!!!!!!!!!!!

    Raspunde
  2. Bine ca nu mai r pdl-istu de Galis … Marioneta împuțită

    Raspunde
  3. In maxim 60 de zile PDL-ul va fuziona cu PNL-ul.Dreapta va fi reunita.Demisia biroului si a presedintelui este demna,de salutat,dar neconstructiva.

    Raspunde
  4. in sfarsit un om hotarat si capabil sa le tina piept pedelistilor la negocierile de fuziune. dle Abrudan nu va lasati pana nu obtineti posturile de viceprimar la Arad si vicepresedinte de consiliu judetean. de dumneavoastra depinde!!

    Raspunde
  5. Sper ca domnul Calin Abrudan sa se bazeze pe oameni de incredere si nu pe un Boca Bogdan, un gunoi ce l-a sabotat pe Galis, o vanzatoare de bauturi alcoolice la Podgoria, adica o Iorgovan Simona, O femeie foarte rea o adevarata zgripturoaica adica Daniela Sabau, un secretar ghimpe tradator de profesie Bocan Ovidiu, un traseist si mincinos exPRM-ist adicalea Manghici, si sirul poate continua

    Raspunde
  6. STIMA SI RESPECT PT DOMNUL PRIMAR CALIN ABRUDAT.MULTUMIM LUI DUMNEZEU CA NI LA DAT.DINSUL ESTE INEOAN GET BEGET.SA NE TRAIESTI ANI MULTI DE ACUM INCOLO DOMULE PRIMAR CALIN SI SA FITI PRIMARULUI INEU MULTA VREME DE ACUM INCOLO.CU STIMA SI RESPECT FLORICA BALINT.

    Raspunde
  7. Incredibil , dar si tragic in acelasi timp ,spurcatul de Galis a reusit efectiv sa distruga PNL-municipiu , la fel de grav ca cei din conducerea judeteana au numit sef pe unul din judet,vai de capul vostru , halal liberali.

    Raspunde
  8. In sfarsit au scapat liberalii municipali de putoarea de Papagalis, un trantor si un ipocrit dalmatian.

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.