CUTREMURĂTOR: Fetiţă de şase ani, ABUZATĂ SEXUAL de un politician

CUTREMURĂTOR: Fetiţă de şase ani, ABUZATĂ SEXUAL de un politician

O fetiță de 6 ani a fost abuzată sexual de un politician, care a atacat-o chiar sub ochii polițiștilor. Mai mult, uneori, chiar și polițiștii luau parte la viol. Acum, femeie  în toată firea, Esther Baker povestește că făcea parte dintr-un grup de copii care erau abuzați în mod constant de respectivul politician.

Femeia, din Staffordshire (Anglia), spune că a început să fie abuzată încă de la frageda vârstă de șase ani, împreună cu alți copii, și că polițiștii stăteau de pază în timp ce politicianul, care este o persoană prezentă în mediul politic actual, îi viola, scrie dailymail.co.uk.

„Îl cunoșteam pe unul dintre ei (dintre polițiști, n.r.) de la Biserică. De foarte puține ori era îmbrăcat în uniformă, iar atunci când o purta, într-un fel știam, îmi dădeam seama că urma să fie o noapte grea”, a povestit Esther.

Femeia spune că era una dintre „preferatele” politicianului și că acestuia îi plăcea când ea cânta la pian. Atunci când cânta, bărbatul o punea să se așeze la el în brațe.

Femeia povestește cum, la un moment dat, a încercat să fugă, însă, a fost oprită de unul dintre polițiști, care i-a spus că îi pare rău.

Foto: dailymail.co.uk

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.