Dacă-i bal, bal să fie! Conducerea centrală a PNL i-a dat dreptate lui Eusebiu Pistru. Stabilirea delegaţilor, LA LOC COMANDA!

Dacă-i bal, bal să fie! Conducerea centrală a PNL i-a dat dreptate lui Eusebiu Pistru. Stabilirea delegaţilor, LA LOC COMANDA!

Deputatul Eusebiu Pistru a anunţat, într-un comunicat de presă, că numărul delegaților liberali arădeni la alegerile pentru şefia PNL Arad trebuie recalculat.

„Am primit răspunsul de la centru cu privire la sesizarea pe care am făcut-o referitoare la modalitatea de adoptare a deciziei privind norma de reprezentare și calculul numărului de reprezentanți la alegerile organizației județene a PNL Arad. Așa cum am anticipat, Secretariatul General al Partidului Național Liberal a constatat că numărul delegaților și modalitatea de calcul făcute în filiala Arad nu sunt făcute conform statului PNL. Prin urmare, decizia Colegiului Director de ieri este nulă. Norma de reprezentare a participanților la alegerile județene trebuie refăcută, luându-se în considerare cifrele pe fiecare unitate administrativ teritorială (UAT) în parte”, a declarat Eusebiu Pistru.

„Doar prin respectarea statutului Partidului Național Liberal și a reprezentării corecte putem avea alegeri normale, democratice, statutare”, a mai declarat deputatul liberal.

  1. dl Pistru are dreptate. Falca va fi ras de cel care i-a fost aproape in ultimii 15 ani

    Raspunde
  2. Pistru își bate joc de PNL . Ce nu își vede el de studentele lui .

    Raspunde
  3. Din lac în puț.

    Raspunde
  4. Foarte bine domnule Pistru.

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.