Dacă eşti „sâmbătar”, poţi să OMORI, marţea, cât vrei?!? Fapta care a ŞOCAT întreaga comunitate

Dacă eşti „sâmbătar”, poţi să OMORI, marţea, cât vrei?!? Fapta care a ŞOCAT întreaga comunitate

Un căţel călcat de maşină, la volanul căreia se afla un tânăr, a stârnit un val de indignare într-o comună arădeană.

S-a întâmplat la Şimand, marţi dimineaţa, iar proprietara animăluţului a făcut publică întreaga întâmplare, pe Facebook.

Postarea a născut zeci de comentarii negative la adresa celui aflat la volan, oamenii condamnând fapta care s-a petrecut, cel mai probabil, fără intenţie.

UPDATE/ Speriată probabil de amploarea pe care a luat-o cazul, tânăra care a făcut postarea a şters-o de pe Facebook.

  1. S-au impacat. Sambatarii se vor ruga iar cainele va reveni la viata.

    Raspunde
  2. Sa se roage si pentru primar!

    Raspunde
  3. Un titlu de știre ce îndeamnă la discriminare religioasă… este ca și cum ai afirma la știrile PRO TV de la ora 17:00 că toți criminalii și violatorii sunt ortodoxi. În cazul de față toții cei care au accidentat animale sunt sâmbătari. Câinele ce căuta pe șosea? Este câine fără stăpân? Mai și scrie pe facebook… poate ia și amendă pentru bietul animal nesupravegheat pe domeniul public. Cred că autoturismul nu are religie când lovește obstacolele ce îi apar în cale, fie ele obiecte sau ființe! A doua amendă o poate primi pentru discriminare religioasă. În al treilea rând, poate omul a rămas fără bară de la impact, așa că trebuie să îi repare și mașina la cel în cauză. Ce vină are un șofer, indiferent de rasă sau religie care accidentează pe cineva sau ceva, dacă respectă legislația rutieră? Și dacă ar fi oprit să discute cu proprietarul ce ar fi rezolvat? Și vinovat și face scandal public:))) Instituțiile să se autosesizeze, că ne pomenim azi mâine că se atribuie unui cult religios te miri ce fapte… sau toți șoferii sunt criminali? Alo facebook? Decât să închideți paginile organizațiilor care militează pentru familie, pe motiv că sunt jigniți cei de la ACCEPT, mai bine căutați să suspendați astfel de postări în care respectivul/a este ”om bun” iar toți ceilalți sunt niște fanatici religioși și criminali. Concluzie: discriminare religioasă și nerespectarea legilor țării! Săracul animal care a scos la iveală ura unui/unei iubitoare de animale… trebuia să întrebe de șofer dacă nu a pățit nimic și apoi de animal… sau viața umană este inferioară animalelor de companie? S-a întors lumea cu susul în jos…

    Raspunde
  4. Marianne , sa imi sugi pula tu Si toti pocăiții

    Raspunde
  5. Nu văd nici o legătură între accident și adeziunea cuiva a denominațiune creștină Și, de asemenea nu înțeleg rostul celor scrise de proprietara câineli. Dacă un om are un anumit comportament nepotrivit, de ce este oligaoriu ca toți cei care prezumtiv, facparte din societatea în care omul este membru să fie aidoma lui? Asta denotă mai degrabă faptul că doamna cu pricina are resentmen vechi față de societate. Iar câinele, în aest caz e doar un biet pretext de a lovi în ea(societate) În rest comentariile vulgare exprimă o stare de neadaptare la normalitate.

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.