D’ale lui Falcă: Se reînfiinţează Casa de Cultură a Municipiului, cu director de import!

D’ale lui Falcă: Se reînfiinţează Casa de Cultură a Municipiului, cu director de import!

Profitând de faptul că Aradul a intrat în competiţia iluzorie pentru titlul de Capitală Culturală Europeană 2021 – de fapt, o găselniţă pentru a sifona bani publici pentru apropiaţi – auzim că primarul Gheorghe Falcă se pregăteşte să reînfiinţeze Casa de Cultură a Municipiului Arad. Pe care tot el, în faraonica-i inspiraţie, a desfiinţat-o în urmă cu câţiva ani, aruncând Aradul în cea mai neagră perioadă a sa din punct de vedere cultural. Cel puţin aşa zice gura lumii cea slobodă. Care ne mai şopteşte ceva: Cum nici un om de cultură arădean nu-i pare, probabil, prea bun primarului de import, acesta ar intenţiona să instaleze în fruntea instituţiei un director tot de import, de pe la Sighişoara, dacă bine am înţeles noi.

Şi uite aşa vom vorbi, cât de curând, despre alţi bani, altă distracţie!

  1. Colectivizare si colhoz cultural.sunt ceva banuti aici de cheltuit.

    Raspunde
  2. Daca tot vrea sa dea o lovitura de imagine, ar trebui sa il una director pe Guta sau pe CopiluMinune! La cati ghiolbani are Aradul, ar fi o miscare desteapta! :))

    Raspunde
  3. dl. Ovidiu Balint sa participe la concurs!!

    Raspunde
    • Cred ca daca il vede acest Balint nici nu va avea curajul sa se aproprie de acel om ce va veni: si actor si regizor si mare director de festivale, om cu o mare experienta.

      Raspunde
  4. Ma alatur lui Gogu si il propun pe Florin Salam. Macar am avea pe langa Primarie si un ‘ acolo.
    mezel’

    Raspunde
  5. Terminati cu zero barat O Balint !

    Raspunde
  6. alta prostie marca Falca ar trebui sa si le breveteze

    Raspunde
  7. Casa de cultura era o filiera prin care bani publici ajungeau in buzunare private.Dupa ce a desfiintat-o,Falca a observat ca are buzunare mai mari.

    Raspunde
  8. da ce glad varga e de la sighisoara:))

    Raspunde
  9. Rusine voua nemernicilor care dati cu biciul prin zvonisticii de serviciu. Cred ca aducerea omului la care ma gandesc eu este super buna si precis va fii de 100 de ori mai buna decat acea a lui Balint. Credeti-ma si veti fi mandri de omul ce va veni in Arad pentru Arad. Aradul, chiar daca nu va fii capitala europeana va castica un mare om de teatru, un mare actor si un mare regizor. Dumnezeu sa ajute Aradul

    Raspunde
  10. da, nu-i din Sighisoara. a fost directorul festivalului din Sighisoara 🙂

    Raspunde
  11. DUMNEZEU SA BINECUVITEZE ARADUL SI PE DOMNUL FALCA .DUMNEZEU SA SE INDURE DE CEI DE LA STANGA CARE SE OCUPA CU MINCIUNI PARTEA LOR ESTE IAZUL DE FOC

    Raspunde
  12. bravo bai sectantule , pentru voi toti cei care nu face parte din secta voastra , nu sant oameni , si toti vor ajunge in iad , dar de fapt cand va venii vremea si tu si falca ,cat si toate gunoaiele de teapa voastra , indiferent din care secta neoprotestanta faceti parte ,toti veti ajunge in aceeasi groapa ca orice muritor de rand .

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.