Dan Cancel strânge semnături pentru a candida la funcția de primar al Aradului

Dan Cancel strânge semnături pentru a candida la funcția de primar al Aradului

Dan Cancel, candidat independent la Primaria Arad, a strâns deja jumătate din numărul de semnături care trebuie avute la depunerea candidaturii.

Persoană cunoscută în municipiul Arad mai ales din perioada în care era şef la Garda Financiară şi la Poştă, acestuia nu i-a fost foarte greu să adune semnăturile respective.

Fără să facă prea multă vâlvă, el și-a anunțat intenția de a candida la sfarșitul lunii ianuarie a acestui an, lansând în dezbatere proiectul de susținere de către Primarie a lecțiilor de pregătire pentru bacalaureat a elevilor din anii terminali precum și posibilitatea de a călători cu un bilet de tramvai 75 de minute.

  1. Asta ar trebui sa faca alianta cu ciupe lant gros, impreuna vor face 1%

    Raspunde
  2. Ascultati-ma pe mine, e viitorul primar desi nu-mi place tipul, e inflexibil, insa are in maneca niste asi, nu ar fi intrat in batalia politica aiurea, e prea calculat…..

    Raspunde
    • Are ASI….CA LA NUMIT FALCA & PDL DIRECTORUL POSTEI. MAI ARE ASUL CA ARE UN RENUME….. DE TOATA ISPRAVA! DE CAND TAIA SI SPANZURA PRIN GARDA FINANCIARA! E BUNNNN LASAM PE DRACU(FALCA) SI DAM DE TATA SU(cancel) tusea si junghiul relooud 🙂

      Raspunde
  3. In maneca exista si asi toxici, cei ce te freaca la ureche… si te mint ca vei castiga. Daca intra Seculici in cursa eu ii recomand sa faca economie de banii ce ii va pierde in campania electorala. Eu il votez pe Seculici. daca participa Caba, atunci nu merg la vot ca inca se mai poate pana se introduce obligativitatea de a merge la voi.

    Raspunde
  4. Acest jeg nu ia nici 0,1% e o lepra jegoasa

    Raspunde
  5. Asta e aradean sau vinitura?

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.