Daniela Sabău, Ovidiu Marian şi Adrian Niţu SE BAT pentru un loc în Consiliul de Administraţie al SIF Banat-Crişana

Daniela Sabău, Ovidiu Marian şi Adrian Niţu SE BAT pentru un loc în Consiliul de Administraţie al SIF Banat-Crişana

Se anunţă bătălie mare pentru un loc în Consiliul de Administraţie al Societăţii de Investiţii Financiare Banat-Crişana (SIF1).

Foştii parlamentari Adrian Niţu şi Ovidiu Marian şi Daniela Sabău – economist, fost director al SC Târguri Oboare Pieţe SA şi, în trecut, angajată a SIF, sunt cei mai cunoscuţi arădenilor dintre toţi cei care candidează pentru respectivul post. Aceştia sunt într-o companie selectă, printre cei care-şi doresc funcţia numărându-se Bogdan Drăgoi, fost consilier al preşedintelui Traian Băsescu în perioada 2012 – 2014, ministru al Finanţelor in Guvernul condus de Mihai Răzvan Ungureanu în perioada februarie – mai 2012 şi secretar de stat în Ministerul Finanţelor în ianuarie 2009 – februarie 2012, Grigore Chiş – directorul general al SSIF Broker Cluj-Napoca, Augustin Dănilă – fost director de dezvoltare şi în prezent broker la SSIF Broker Cluj-Napoca, Dobrescu Cătălin – directorul de tranzacţionare al SIF Banat-Crişana, Dumitru Laviniu Beze – preşedintele Asociaţiei Investitorilor pe Piaţa de Capital, şi Mircea Oancea – director general al Fondului de Garantare a Drepturilor din Sistemul de Pensii Private şi fost preşedinte şi director general adjunct în cadrul Comisiei de Supraveghere a Sistemului de Pensii Private.

Şi-au anunţat candidaturile şi avocatul Octavian Avramoiu – fost şef de cabinet al lui Bogdan Drăgoi în perioada în care acesta a fost ministru, Cornelia Costinaş – manager al sucursalei din Cluj a SIF Banat-Crişana, Dan Weiler – consultant independent şi membru în CA la mai multe societăţi, Mihai Buliga – preşedintele CA al SSIF Broker Cluj-Napoca, Ionel Ciucioi – preşedintele CA al Vrancart Adjud (VNC), companie controlată de SIF Banat-Crişana, precum şi Adrian Mitroi – lector la ASE.

De remarcat, că DIICOT a demarat în decembrie 2014 o anchetă privind delapidarea patrimoniului SIF Banat-Crişana şi SIF Muntenia (SIF4), precum şi pentru manipularea pieţei de capital.

  1. ce sa caute penalii ala in CA ? singurul care merita in Arad este Ciupe Ionel, de profesie patron.

    Raspunde
  2. Ov. marian?!?!??!! dupa ce a distrus SIF-urile? asta chiar are tupeu

    Raspunde
  3. Ciupe merita dupa ce si-a rezolvat nevasta acu ca ramane fara mandat de consilier…. merita si el ceva, ura si la mai mare

    Raspunde
  4. Bravo si felicitari d-nule Ionel Ciupe, desi nu esti pomenit in articol se pare ca tu contezi din ce in ce mai mult

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.