Daria Paliciuc, de la Pony Club Arad, a devenit campioană naţională la dresaj

Daria Paliciuc, de la Pony Club Arad, a devenit campioană naţională la dresaj

Daria Paliciuc, de la Pony Club Arad, continuă să cucerească trofeu după trofeu. Astfel, aceasta a devenit campioană naţională la dresaj (la categoria copii), câştigat locul I alături de calul Zaina, şi titlul de vicecampionă naţională, cu calul Olimpia, în Finala Campionatului Naţional de Dresaj „Memorial Oprea Berechet” 2014, concurs hipic organizat de Federaţia Ecvestră Română şi Arkadia Horse Club la baza hipica Clubul Sportiv Arkadia din Snagov.

De remarcat, că săptămâna trecută Daria Paliciuc cu Zaina s-au clasat pe locul I, câştigând Cupa Romaniei la Dresaj 2014.

Un alt rezultat remarcabil a fost cel din luna iunie, când a obţinut cu echipa României medalia de argint şi titlul de vicecampioană balcanică, la Balcaniada de Dresaj de la Novi Sad, Serbia. De asemenea, la Fei World Dressage Challenge, în Bucuresti, Daria Paliciuc şi Zaina s-au clasat pe locul II la proba preliminară pentru copii şi pe locul I la proba elementară pentru copii.

Concurs hipic, de Halloween
În final, trebuie spus că Pony Club Arad pregăteşte în data de 1 noiembrie, de la ora 11, ediţia de Halloween a Pony Club Challenge Cup – Etapa a III-a. La acest eveniment concurenţii vor lua startul costumaţi adecvat iar cel mai deosebit costum va fi premiat!

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.