PRIMIM SPRE PUBLICARE/ Daruri de Crăciun pentru copiii de la Parohia Scânteia

PRIMIM SPRE PUBLICARE/ Daruri de Crăciun pentru copiii de la Parohia Scânteia

Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Timotei, Arhiepiscopul Aradului, au fost dăruite daruri copiilor prezenți la hramul parohiei Nașterii Domnului din Scânteia, la care au participat și credincioși din municipiul Arad. Parohia Scânteia este o enorie misionară constituită din câteva familii de credincioşi care locuiesc pe domeniul Lupaș, păstorită cu dăruire de părintele Ioan Gabriel Vladu, care organizează și este amfitrionul aici a unor manifestări de spiritualitate dedicate tinerilor.
La Sfânta Liturghie au participat și reprezentanții Primăriei Zimandul Nou,  care se implică și sprijină diverse activități cultural-artistice și social-filantropice creștine, pe parcursul întregului an calendaristic.
Taina Crăciunului este un spațiu care ne invită la bucurie pentru naşterea Mântuitorului. Venind în lume, Iisus a răspândit cu abundenţă între oameni daruri de bunătate, de milostivire şi de iubire. În copilul de la Betleem fiecare om descoperă faptul că este iubit în mod gratuit de către Dumnezeu; în lumina Crăciunului se manifestă fiecăruia dintre noi infinita bunătate a lui Dumnezeu. În Iisus, Tatăl ceresc a inaugurat o nouă relaţie cu noi, ne-a făcut „fii în însuşi Fiul”.

Arhim. Teofan Mada, vicar eparhial, coordonator de proiect

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.