I-a DAT în CAP şi i-a SMULS CERCELUL! Femeie ATACATĂ pe stradă, ZIUA în AMIAZA MARE, în CENTRUL ARADULUI

I-a DAT în CAP şi i-a SMULS CERCELUL! Femeie ATACATĂ pe stradă, ZIUA în AMIAZA MARE, în CENTRUL ARADULUI

O femeie care se întorcea de la serviciu a fost atacată pe stradă, în centrul Aradului, de un tânăr de aproximativ 25 de ani.

R.N. a trecut prin clipe de groază, ieri, în timp ce se deplasa pe strada Iuliu Maniu, în jurul orei 16,30. Un tânăr brunet a lovit-o cu putere în cap şi a încercat să o jefuiască. Femeia a căzut lată, peste poşetă, astfel încât individul nu a mai putut să i-o fure. I-a smuls însă un cercel, care s-a rupt şi pe care l-a aruncat la ţipetele femeii şi ale trecătorilor. Plină de sânge (cu arcada spartă) R.N. a fost ajutată de mai mulţi cetăţeni, care au sunat şi au anunţat incidentul la 112. Femeia a fost transportată la spital, cu o ambulanţă.

Tânărul care a încercat să o tâlhărească a fugit spre Podgoria, povesteşte femeia.

Cazul este în atenţia Poliţiei şi Jandarmeriei.

Foto: Arhiva (rol ilustrativ)

 

  1. Zona Podgoria si nu numai este invadata de boschetari si cersetori,eu circul zilnic in zona si nu am vazut nici un reprezentant al Politiei locale,jandarmi sau alte organe de ordine publica in zona.La un apel facut la Politia Locala de mine am fost sfatuita sa sun doar in momentul in care i-am vazut si sa stau in zona pt a confirma sesizare ,ceea ce ridicol pt ca acele persoane circula nu stau pe loc.In zona sunt multe scolii si ar fi necesar ca o patrula sa fie zilnic pe acel tronson de drum.

    Raspunde
  2. Aradul a devenit un oras periculos……. este plin de invivizi ajunsi aici din alte zone ale tarii care lucreaza pe salariul minim si joaca la pacanele si pariuri si ajung sa dea la oameni in cap cand nu mai au bani………..asta e Aradul de azi

    Raspunde
  3. acusi ajungem ca in bagdad ! cu oameni decapitati pe strada ziua in amiaza mare !

    Raspunde
  4. Aradul va deveni în curând fieful țiganilor. Am umblat zilele acestea prin mai multe zone – Bujac, Șega, Confecții, Bou Roșu, Dinamo, Drăgășani, Hunedoarei, Fortuna, Gai, Cocorilor, ș.a. Peste tot – plin de țigani. Tineri obraznici, bătrâni mustăcioși, puradei nespălați și gălăgioși, pirande puturoase cu fuste lungi, o faună dizgrațioasă, cu iz de cocină și cu potențial criminogen foarte ridicat. Nu știu din ce trăiesc, că nu cred să fie vreunul angajat în muncă.

    Raspunde
  5. Acesta e Aradul lui Falca. Sa-i multumim frumos!

    Raspunde
  6. Jandarmii oare cu ce se ocupă? Prezența lor pe străzi iar descuraja pe potențialii infractori.Sigur,este mai ușor să te odihnești în cazarmă decât să patrulezi pe străzi.Cât despre polițiștii comunitari ce să mai zicem,Există dar nu-i vedem! Eventual la festivalurile și evenimentele organizate de către autoritățile locale.Cât despre cetățeni; să-și păzească singuri pielea chiar dacă plătesc taxe la buget,de unde sunt plătiți toate tipurile de polițiști.

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.