De acest Paşte, oferă-le angajaţilor un cadou modern: tichetele cadou

De acest Paşte, oferă-le angajaţilor un cadou modern: tichetele cadou

De acest Paşte, în locul primelor în bani, care pot fi cheltuite pe orice altceva decât cadouri sau al produselor despre care nu ştii dacă vor avea efectul scontat, poţi alege să oferi tichetele cadou Cadhoc, o alternativă preferată atât de angajatori, cât şi de angajaţi pentru motivarea şi recompensarea acestora.

Angajaţii tăi au libertatea să le utilizeze într-o reţea cu peste 55.000 de magazine din întreaga ţară, de unde vor putea cumpăra produse şi servicii variate: bijuterii, cosmetice, articole vestimentare şi încălţăminte, cărţi, jucării, obiecte de mobilier, decoraţiuni, electronice şi electrocasnice, servicii de turism. Printre brand-urile afiliate se numără: Carturesti, Benvenuti, Help Net, Dedeman, Altex, Nişă, Sabion, Maxi Toys sau Flormar. Mai multe magazine poţi găsi pe harta partenerilor din oraşul tău.

E important de ştiut că până la valori de 150 de lei pentru fiecare angajat, tichetele cadou sunt scutite de contribuţiile patronale şi salariale, respectiv de impozitul pe venit şi pot fi deduse la calculul impozitului pe profit, în limita a 5% din fondul de salarii.

Tichetele cadou pot fi acordate atât angajaţilor, cât şi copiilor minori ai acestora, beneficiind de aceleaşi avantaje. Spre exemplu, un salariat cu doi copii minori poate primi tichete cadou în valoare de 450 de lei, pentru care compania va avea scutiri de impozit, contribuţii sociale şi patronale: 150 de lei aferenţi lui şi alţi 150 de lei pentru fiecare copil. Similar, un soţ şi o soţie, ambii angajaţi în aceeaşi companie ta, şi care au un copil minor, pot primi tichete cadou în valoare de 600 de lei: 150 de lei pentru fiecare adult (300 de lei) şi 150 de lei pe care îi va primi fiecare adult pentru copil (300 de lei). În cazul în care familia are doi copii, tichetele cadou pot însuma 900 de lei.

Un serviciu apreciat de toţi angajatorii este acela că tichetele cadou pot fi personalizate cu numele angajaţilor, un mesaj dedicat de sărbători, precum şi logo-ul companiei, ceea ce face distribuţia mult mai simplă şi creşte efectul acestui cadou asupra angajaţilor.

Up România, nouă identitate a Chèque Déjeuner România, face parte din Grupul Up, o companie internaţională şi solidă. Este prezentă în 17 ţări şi are o experienţă de peste 50 de ani în domeniul furnizării de produse şi servicii pentru motivarea şi fidelizarea angajaţilor, recompensarea şi stimularea vânzărilor, precum şi instrumente pentru susţinerea programelor şi proiectelor sociale.

Intră pe www.upromania.ro şi comanda de Paşte tichete cadou pentru salariaţii tăi! Toate comenzile achitate în perioada 20 martie şi 14 aprilie intra automat în tragerea la sorţi pentru unul dintre cele 3 premii oferite de Up România.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.