„De-ar mai trăi ABEL, să vadă…” DEZASTRU la baza sportivă RIVIERA, pus pe seama unui BLESTEM! (GALERIE FOTO)

„De-ar mai trăi ABEL, să vadă…” DEZASTRU la baza sportivă RIVIERA, pus pe seama unui BLESTEM! (GALERIE FOTO)

Odată cu dispariţia misterioasă a lui Abel Apostol şi condamnarea la închisoare pentru uciderea sa a lui Adrian Buleu, partenerul său de afaceri, blestemul s-a abătut asupra bazei sportive administrate în trecut de cei doi. Este vorba de Riviera, până nu demult una dintre cele mai frecventate şi bine întreţinute din Arad.

Din păcate, cine-i trece pragul acum n-o mai recunoaşte: a ajuns o ruină, o pată neagră pe obrazul Aradului.

De la asasinarea lui Abel, nimic nu a mai mers cum trebuie la baza sportivă. Licitaţiile pentru concesionarea ei au eşuat, la fel şi tentaţia de a-i fi atribuită unui cunoscut membru al (fostului) PDL Arad.

Arădenii vorbesc despre un blestem, mai ales că fostul proprietar, Abel Apostol, a fost ucis cu sânge rece de partenerul său chiar în incinta bazei.

Imaginea locului este sumbră, vorba unui trecător: „De-ar mai trăi Abel, să vadă…”, lucru spus cu părere de rău, dar şi cu credinţa că blestemul celui ucis s-a abătut asupra fostei baze sportive.

Foto: Adi Dumitru

  1. sufletul sau este pe acolo pe undeva si cere sa i se faca dreptate iar trupul sau sa fie ingropat crestineste. de aceea se duce de rapa totul acolo

    Raspunde
  2. Cine din clientela pdl a vrut sa il ia?

    Raspunde
  3. Probabil betivul de Maris- Marlee consilier de kkt

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.