De când se va putea circula pe pasajele de pe centura Aradului

De când se va putea circula pe pasajele de pe centura Aradului

Vești bune legate de pasajele de pe centura Aradului, după ce Compania Națională de Autostrăzi și Drumuri Naționale (CNADNR) a anunțat că lucrările care mai sunt de executat la acestea vor fi realizate în regie proprie. Potrivit deputatului Eusebiu Pistru, fost secretar de stat în Ministerul Transporturilor, cel mai devreme se va putea circula pe pasaje în 2017.

Deputatul liberal a avut, zilele trecute, o convorbire telefonică cu directorul CNADNR, care i-a oferit informaţii referitoare la pasajul de la CET.

„Până prin februarie se vor derula nişte proceduri obligatorii, demersuri necesare pentru a putea începe execuţia. Lucrând în regie proprie, CNADNR va trebui să închirieze anumite utilaje, să pună la punct toată documentaţia. Directorul m-a asigurat că toate aceste demersuri vor fi finalizate până în februarie, când, în funcţie de condiţiile meteo, se vor putea apuca de lucru. Dacă totul decurge normal, pe la sfârşitul lui mai sau cel târziu iunie totul va fi gata”, a declarat Eusebiu Pistru.

  1. daca in decembrie psd castiga alegerile ,adio finantare, adio pasaje !

    Raspunde
  2. Să sperăm că se va putea circula cu mașinile ! Altfel dacă vor fi folosite doar pt. selfiuri excentrice, nu ar fi o mare afacere !

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.