De ce au verificat POLIŢIŞTII ARĂDENI toate MIJLOACELE de TRANSPORT în COMUN: Iată ce au declarat autorităţile

De ce au verificat POLIŢIŞTII ARĂDENI toate MIJLOACELE de TRANSPORT în COMUN: Iată ce au declarat autorităţile

Poliția Locală Arad a derulat, în ultimele două zile, o amplă acțiune de verificare a modului în care companiile locale de transport public în comun respectă legislația în vigoare.

În urma verificărilor întreprinse de polițiștii locali din cadrul Serviciului Circulație pe Drumurile Publice au fost întocmite, în baza atribuțiunilor de serviciu și a legislației în vigoare, 36 de procese-verbale de contravenție.

Şapte operatori locali de transport public în comun au fost sancționați pentru abateri de la litera legii, în urma acestor verificări.

Contravenienţilor le-au fost aplicate sancțiuni pentru nerespectarea prevederilor HCLM Arad 106/2009 – privind aprobarea înființării serviciului comunitar de transport public local și a Regulamentului de organizare și funcționare a acestuia în municipiul Arad (cu modificările și completările ulterioare) și pentru încălcarea prevederilor Legii 92/2007 – privind serviciile de transport public local (cu modificările și completările ulterioare).

  1. au amendat PITO?? Nu-mi vine sa cred

    Raspunde
  2. Stai linistit ca nu plateste nici o firma amenzile… au cu duiumul amenzi neplatite la primarie…

    Raspunde
  3. poza cu PITO e de fatada, nu? Ca doar nu va faceti voi treaba sa-i amendati pe mafiotii aia care umbla cu gunoaiele alea de busuri

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.