De ce e SCUMPĂ gigacaloria la Arad? PSD arată cu degetul spre municipalitate

De ce e SCUMPĂ gigacaloria la Arad? PSD arată cu degetul spre municipalitate

Municipalitatea este principalul vinovat pentru preţul plătit de populaţie iarna, ca urmare a furnizării agentului termic în sistemul centralizat. Au spus-o reprezentanţii PSD într-o conferinţă de presă, la care au participat deputaţii Flavius Măduţa şi Dorel Căprar, senatorul Mihai Chifor, secretarii de stat Alexandra Braica şi Alin Mitrică, şi Doru Ciocan, preşedintele ANRSC.

„Suntem în primele cinci oraşe din ţară în ceea ce priveşte preţul ridicat al gigacaloriei”, a atras atenţia deputatul Flavius Măduţa.

Cel care a pus degetul pe rană a fost însă senatorul Mihai Chifor: „La Arad nu există un program coerent de anvelopare a blocurilor. Apoi, la CET există o schemă de personal extrem de încărcată şi nu s-au făcut investiţii serioase în punctele termice şi în reţelele de transport şi distribuţie. Sunt lucruri care ţin de buna gospodărire…”

Mai mult decât atât, susţine deputatul Flavius Măduţa, municipalitatea are „arici” la buzunar atunci când vine vorba de acordarea subvenţiilor. „Alte municipalităţi dau o subvenţie mai mare. La Arad subvenţia este mică şi, de aceea, costurile pentru populaţie sunt mai mari”, a spus Flavius Măduţa.

  1. era musai sa fie 6 savanti ca sa repete o treaba pe care o stie toata lumea?

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.