De ce PLEACĂ PRIMARII din PDL Arad?! Nu mai acceptă să fie UMILIŢI!

De ce PLEACĂ PRIMARII din PDL Arad?! Nu mai acceptă să fie UMILIŢI!

Florin Ciul, primarul comunei Bocsig, ultimul – dar nu şi cel din urmă – care a părăsit PDL Arad a acceptat să vorbescă, pentru newsar.ro, despre motivul care l-a determinat să renunţe la partidul în care a activat atâţia ani.

„Om fi noi, ăştia de la ţară, mai umili – aşa, de felul nostru – dar nu acceptăm să fim umiliţi” (n.r. – de conducerea PDL Arad)”, a precizat Ciul, încă de la bun început.

Practic, tot ceea ce s-a întâmplat în ultima vreme în PDL Arad, a ajuns să nemulţumească destui membri de partid, în special din rândul primarilor, care se simt marginalizaţi, se ţipă la ei şi nu se ţine cont de părerea lor. Mai apoi, concubinajul cu PNL şi infuzia de noi membri, racolaţi de pe la alte partide, au avut darul de a pune capac în ceea ce priveşte relaţiile unor primari şi consilieri locali cu conducerea Organizaţiei Judeţene PDL Arad.

„Îmi pare rău pentru unii dintre colegi, cu care m-am înţeles bine, dar sunt dezamăgit de alţii dintre ei. Noi am avertizat conducerea organizaţiei judeţene (n.r. – a PDL) despre tot ceea ce se întâmplă, dar nu s-a ţinut cont de părerea noastră. Nu ni s-a cerut părerea, dacă să-i primim pe unii sau pe alţii în partid. Când am spus că, în aceste condiţii, o să plecăm (n.r. – din partid) ni s-a răspuns că «nu avem decât»”, a declarat pentru newsar.ro primarul Florin Ciul, care a deţinut, până ieri, şi funcţia de vicepreşedinte al Ligii Aleşilor Locali ai PDL.

Deşi a vorbit în nume propriu, având în vedere funcţia deţinută în Liga Aleşilor Locali ai PDL, se poate trage concluzia că Florin Ciul a vorbit în numele mai multor nemulţumiţi. Şi există destule semnale în acest sens!

  1. felicitari dle primar pt ca nu v-a fost teama sa spuneti lucrurilor pe nume!!

    Raspunde
  2. Oricum era incompatibil

    Raspunde
  3. Ma bucur foarte tare de aceasta hotararea si va multumim frumos de decizia luata acum pot sa spun ca sunt MANDRA CA LOCUIESC LA BOCSIG!

    Raspunde
  4. hmm! a demisionat! de oftica ca falca la luat in partid pe adversarul nr1 a lui ciul !!!!Vichenti! si nu a putut accepta ca e oe locul 2dar de acum o sa mearga mai in jos! chiar asa sfinti sint ??? acum ies ele multe la iveala!!!

    Raspunde
    • Ca de exemplu…. ?

      Raspunde
    • De ce locul 2? Crezi ca poate organizatia judeteana sa schimbe presedintele organizatiei locale? Sau crezi ca daca s-ar fi votat in cadrul organizatiei locale, votul celor 8 persoane (Ciul + 7 consilieri) pro Ciul avea o pondere mai mica decat votul a 2 persoane pro Vichenti? Mai studiaza putin si recapituleaza si matematica de clasa a II-a…

      Raspunde
      • si ce ii ajuta 7+1 sa se voteze care sa tine usa la wc? puterea e de la arad! aici beleste mielu! daca sa schimbat la psd o sa il scape cineva de la ani? el sa dus la falca sa ii puna conditi si sa inpuna!? el e un cacat in vint!

        Raspunde
        • N-ai inteles nimic, dar nu ma mir. Iti explicam ca Falca NU putea LEGAL sa il impuna pe Vichenti! Il poate primi in partid, dar NU IL poate impune leader! Se voteaza la nivel de organizatie locala! Grea e politica asta cand nu pricepi nimic…Si, oricum, in momentul de fata, Falca are foarte multa putere, ce-i drept! Asupra a ce, totusi?

          Raspunde
          • mai dute draq de timpit! tu chiar esti imbecil! adica ne mintinin fata!! pai citeste handicapatule! declaratia facuta de bivolaru (ciul) tau si vezi!! incerci sa te faci prost! si sa vezi ca nu la pus draq sa se dea de gol ! si ca crapa de ciuda ca la luat pe vichenti!! mirasar lumea pe tine! de handicapat!!

        • Myster, mai incet cu epitetele, ca nu iti fac cinste, dar, ce-i drept, spun foarte multe despre gradul tau de cultura! De ce sunt eu handicapat, ca ti-am zis adevarul ca Falca nu il putea pune presedinte pe Vichenti, trebuia ales de cei din PDL Bocsig? A declarat altceva Ciul? Si ma bucur ca ti-a picat fisa in sfarsit – myster – no myster… Hai ca poate mai ai o sansa, mai bine mai tarziu decat niciodata!

          Raspunde
  5. daa esti mindra???? ai un parc care il folosesti2 luni! o primarie in portocaliu un camin decojit! 20 brazi si 2 fintini arteziene!!! si te caci la buda in fundul curti!!!! chiar ca poti fi mindra!!!!

    Raspunde
  6. pnt astea a trebuit8 anii de mandat!!! si sute de miiii de euro!! daca nu este incompatibil de este pe site-ul ANI???? hotilor si voi sinteti in oala aia cu el cei care ii luati parte lingailorrr!! va arunca cite un os??

    Raspunde
  7. uita-te la el ce fata de porc are. Il stiu de multi ani si nu cred ca ii v-a simti cineva lipsa. E ca apa sfintita nu face nici bine nici rau

    Raspunde
  8. bine nu face numai daca are el de cistigat! e un inginfat! a uitat ca isi trimitea carausi cu 50 de lei la iameni sa ii cumpere voturi! altfel daca nu cumpara voturi nici dracu nu il vota pe el si pe comunistul de Batrina! acum nu se mai satura de bani! dar dumnezeu sa ii faca de ris ca deja toata lume ii uraste! mai ales decind au luat drepturile de pasuni! sau crezut Dumnezeu!!!! Batrina ia de 3 ori bani! pensie salariul primarie si de la composesorat si tot nu sa saturat!!!!

    Raspunde
  9. Ce a facut Ciul prin trecerea la Psd a dat o palma la un c……t el niciodata chiar de mana cu Ponta si Caprar nu se pot compara cu Vichi Palcu

    Raspunde
  10. Ai dreptate!!!! numai popularitatea lui vichii si faptul ca da buna ziua oricarui om chiar daca e sarac sau bogat! el e acelasi om!

    Raspunde
  11. vreau sa imi spuneti voi mie ce a facut domnul vichenti in comuna noastra cat timp a fost primar ?

    Raspunde
  12. va spun eu a bagat banii in buzunar si a frecat pe p…. in birou asa sa fie de inteles ptr toata lumea iar vichentii nu o sa mai fie primar sa nu se streseze degeaba 😉

    Raspunde
  13. a facut vichenti cit ia stat in putere desteptuleee!! pe vremea lui nu se baga dosarul la europa si veneau bani!!! unde a bagat bani? orbule!!! are apartamente? are case ca ciul si vicele? va furat paminturile?(pasunea) daca nu sti nu vb! ciul a luat voturi pe bani vichenti pe popularitate! lau iubit lumea si o sa il iubeasca! asta la orice colt a inceput oameni sa il blesteme!!!

    Raspunde
    • myster,iti spun eu ce a facut vichi al tau cat a fost primar,un ”faimos wc”pt.care Bocsigul a ajuns de ras la o tara intreaga si de plans pt.cei din Franta care au dat zeci de mii de euro.Apropo,mai mult nu a facut ca nu-L duce capu….Saracu !

      Raspunde
    • myster,iti spun eu ce a facut vichi al tau cat a fost primar,un ”faimos wc”pt.care Bocsigul a ajuns de ras la o tara intreaga si de plans pt.cei din Franta care au dat zeci de mii de euro.Apropo,mai mult nu a facut ca nu-L duce capu….Saracu !

      Raspunde
    • De-aia a castigat din primul tur de 2 ori, ceea ce Vichenti nu a visat niciodata!

      Raspunde
  14. atit stiti sa reprosati!! da unflatul ce a facut? podul de la gara de mill de euro si e fisurat!! 5 pomii care ia luat cu 50 lei!! si 2 fintinii si daca vichenti nu facea wc nu era nici acum! ca si tu te caci in buda!!!! scoliile vrei sa zici ca lea facut el???? si la gradinite se lauda ca da cadourile de craciun!!! dar de fapt ele sint din fondurile date de parinti pe vremea lui vichenti nu aveai impozit ca acum!! vichenti nu va vindut pamintul(pasunea) idioti si orbi mai puteti fi ori asa vreti?

    Raspunde
  15. apropo desteptule pe vichenti cind sa facut wc-ul nu erau euro ci franci sau marci! se vede ca vorbesti ca curu cind scapa basina ca nu poate controla;)))))

    Raspunde
    • Mai exact, 90. 000 de franci… si a fost ca in balada Mesterului Manole… nu i-au ajuns banii si a mai cerut 16.000 de euro sa o termine… Adica vreo 29.636 euro ca sa faci o cladire in care sa instalezi 8 cabine WC, in urma cu 10 ani… Altii si-au cam ridicat o casa cu banii astia…

      Raspunde
      • cum sti sa socotesti? normal esti cel care vichenti nu ia aruncat un os!!!! ati fost si voi atunci pe acolo!? da un mill de euro podul de la gara? MESTERUL manole care a fisurat podul caminul numa ce e decojit ca portocala ;))))) a fost toate de calitate si suficiente??? citi bani a costat? sti ce e culmea? chiar oameni lui il vinde pe ciulu si dreapta si stinga!!! apropo si el fost in 3 partide!!!!

        Raspunde
        • Iar vorbesti in necunostinta de cauza… Podul a fost un proiect finantat de Consiliul Judetean, ei s-au ocupat de tot! E normal, vorbim despre un drum judetean! Si nominalizeaza cele 3 partide in care a fost, sa aflam si noi!

          Raspunde
  16. bine graiesti myster,daca vidhi al tau nu facea’BUDA;,acum nu ar exista toalete si incalzire centrala in scoli si gradinita iar in ceea ce priveste pasunea ,primarul si nimeni nu poate vinde ceva ce nu-iapartine.Mai informeazate ce s-a intamplat cu fondurie de la parinti,in nici un caz nu a cumparat primarul cadouri ,acesti bani sunt de la buget alocati

    Raspunde
  17. pai si vrei sa spui ca florin ciul lea facut??? sint chiar foarte informat!! dica cu bani de la pasune a facut scolile!! nu ciul! atunci de ce e ingradita pasunea? si ce a mai facut ciul de 4 ani? casa nunta la copil la avansat in grade! de la circulatie ka criminalistica!! cred ca esti mic pnt un razboi asa de mare!!!!

    Raspunde
  18. Nu degeaba la alungat Falca ca pe o cirpa!! i sa umplut paharul toti primari audus mandatele la capat! el o so o duca in brate:)))?

    Raspunde
  19. ha!!ha!!tu esti frustrat rau,da –banii aruncati in buda de vichi erau marci dar tu nu ai vazut niciodata asa ceva,iar pasunea e ingradita sa nu intri tu pe ea,in ce priveste mandatul fii linistit il duce la capat.sic;,,sic.

    Raspunde
    • comuna noastra arata foarte bine acum asa cum ii cu 5 poomii cu 10 lei sau cat or fi fost si scolii renovate asfalt pe strazii camin nou la bocsig cartier si multe altele ……. si vicchi a facut un wc acuma intelegeti voi ce vreti de aici

      Raspunde
      • si nu cred ca mai conteaza ce are domnul ciul deoarece oricine ar fi fost in lokul lui ar fi facut si pentru el dar cel mai IMPORTANT ESTE FAPTUL CA A SCHIMBAT COMPLET IMAGINEA COMUNEI BOCSIG CEEA CE DOMNUL VICHENTII NU A REUSIT SI NU VA REUSI SA FACA DEOARECE NU IL DUCE CAPU

        Raspunde
  20. pai dece sa nu intru eu pe ea e a ra de la mata? sau a primarului ia dato masa mostenire!!! inspre mirarea ta am vazut marci si chiar am avut! si am si euro si dolari foarte multi dar nu sint cu dosare si nici cercetat ca primarul tau!!!! fraiere! imi pare rau dar nici unu nu are pirnaia la fundulet!!!! cine ride ultimul ride mai bine! el era cel care ridea de totiii a crezut ca puterea o sa ii fie eterna? ei uita ca nici cu bani nu iti mai cumperi onoarea!!! pe cind putere!! a trebuit sa linga pe unde a scuipa ;))))))))) PSD-ul hahaa

    Raspunde
  21. tu ori esti prea prost! ori te faci? sa iesi din cacat! puna acum ai zis ca vichenti a furat si ca a luat numai pnt el! dar ce are vichenti?? habar nu ai de birocratie!! in primul rind atunci nu erau fonduri europene numai bani de la consiliu!! cred ca e o diferenta intre miii de euro si mii de lei! asai? analfabetule!!! poate esti unul din cateiii lui care iti da un ciolan sa rozii!!!;))) a facut acum strada vicelui si a lui tiganut!! care vrea sa il bage la inaintare!! da numai cateiii lui ii mai sint alaturi!! cutucutu cutu!!;)))

    Raspunde
  22. iti repet!!! redus Mintal!!! SCOLiLe lea facut DICA cu bani vostri;)))))))

    Raspunde
    • Atata timp cat s-au facut pe banii NOSTRI, nu inteleg ce te doare pe tine… sau vorbesti doar sa te afli in treaba?

      Raspunde
      • nu sint numai bani vostri sint si ai nostri daca voi va lasati frecati nu toata lumea e oarba si proasta!!! acum mai baga si administrator le cimitir! plata20 de lei lunar! e bine nu? ca pe oameni de la social ii pune sa imparta ziarul minciuni lor u laude care numai ei au acces cu minciunile lor! ca in afara de poze nu baga nimik!!

        Raspunde
        • Prietene, cimitirele sunt in administrarea bisericii, n-are nicio treaba Ciul cu taxa lor! Nu e vinovat primarul si ca nu ti-e sapata tie gradina? Culmea e ca nu stii nimic, dar crezi ca le stii pe toate!

          Raspunde
        • mai,dar tu esti prost rau de tot,cimitirul nu este in admimistratia primariei ci a bisericii asa ca mai informeaza-te,altceva:chiar stai foarte prost cu gramatica dar judeci pe altii .

          Raspunde
  23. mai myster tu chiar esti un mare TULUC daca stii ce-i ala,tu vorbesti de lins unde ai scuipat ?atunci intreaba pe vichi al tau la ce partid a fost el cand a fost primar si dupa aceea mai stie vreun partid la care n-a fost? acum ce mai linge,mi-e jena sa-ti spun!!!!!!!

    Raspunde
  24. bai in orice caz e destept! nu sa dus el sa iii pupe in cur cum sa dus ciul! si nici nu la gonit nimeni ca pe ciul!! ci a venit falca la el!!daca cineva lipea postere cu psd pe vremea lui pdl a doua zii aveau numai belele!! mai stiu pe cineva care are numai bete in roate pnt ca nu a mers cu el!!! el e exact ca ceausescu pedepsim daca nu executa!!! si oameni cu onoare si respect nu trebuie sa faca asa ceva! din potriva trebuie sa respecte toti cetateni la fel indiferent de etnie sau de decizie!! pe cind si mai ales comunistuli de vice!! sint fara scrupule!!!

    Raspunde
    • si tu esti mai destept ca si el eu propun sa candidati amandoi pentru postul de primar ca aveti sanse maxime

      Raspunde
    • De unde stii pe cine a pupat Ciul? Ai habar, macar, cati au insistat sa treaca la PSD? Si daca el a trebuit sa pupe, ce s-a intamplat cu Vichenti care a schimbat de 5 ori partidul? A pupat de 5 ori mai multe?

      Raspunde
      • da bai asai!! doar declara ciul ca nu a mai fost dorit si bine primit! la batut draq pe gura singur se face de ris si cine e de vina? eee da am auzit la invitat ponta in partid el ia facut invitatie!! culmea patrauta care e PSD principal habar nu a avut!

        Raspunde
  25. ofticosi mai sinteti!! asa e! stiu adevarul deranjeaza! ;)))

    Raspunde
  26. bai gbby!!! se vede ca esti taran pirlit si meriti sa fi condus tot de un vacar! ce studii are doru miclaus la care teai referit. dar ciul al tau are facultatea popice la fabrica de lemne bocsig gara ca nu a fost capabil sa iasa din zina asta!!!! judecati dreptatea nu dati cu vorba ca prostu cu bita

    Raspunde
  27. daca vichentie nu a facut nimic pentru el in viata lui….ce poate sa faca pentru o comuna?

    Raspunde
    • de ce nu a facut? eeiii trebuia sa fure si sa isi faca??? da aici ai dreptate! a ales sa fie modest si sa doarma linistit pe perma lui! nu sa fie cu morcovul la cur!

      Raspunde
  28. Dl myster…. Te cheama cumva Palcu?! Oricum ma gandesc ca nu Vichentie pt ca pe el nu-l prea duce capul la discutii sofisticate. El nu s-a descurcat nici cu roaba lui Coca! Ce sa mai vb de primarie!!!

    Raspunde
    • hahaa! normal nu este facut pnt roaba! si coca e tot Palcu! ala e om care le face pe toate in viata!! apropo ce studii are ciul? studiul care la dat la sebis si a luat2 puncte din care unu era din oficiu!!!???

      Raspunde
      • Myster, mai intreaba fostii angajatori ai persoanei pe care o sustii ce parere au si de ce l-au dat afara… Una dintre explicatii m-a facut sa mor de ras si a ramas o vorba de duh de povestit nepotilor!

        Raspunde
  29. ha ha ha e tare faza cu morcovu !!!!!

    Raspunde
  30. daca stai toata ziua in fata primariei si dai buna ziua nu faci nimic pt.comuna ,asa ca mai lasa-ma cu vichi al tau.Apropo,ai uitat sa ne spui cele 3 partide l-a care a fost d-nul Ciul.

    Raspunde
    • ai vazut ziarul de ieri? ai vazut declaratia elefantului tau(ciul) ee uitate sa vezi tu cele 3 partide!!! nu toata lumea e oarba!!

      Raspunde
      • DA,am citit ziarul de ieri si tot ce scrie acolo este adevarat ca doar lumea nu e oarba cum bine zici tu ,in ceea ce priveste cele 3 partide la care a fost d-nul Ciul,astept sa mi le spui tu.

        Raspunde
        • ce e adevarat? ca a facut scoliile si gradinitele! bai cauta pe net declaratiile lui si o sa vezi cum recunoaste ca composesoratul lea facut(cu ajutorul) dar uita ce declara!! si uita ce minte!!!!:))) pd- pdl- psd cite sint? analfabetule!!!! 10 ani de primarie! si ia alungat pe toti care lau ajutat si lau sustinut! ! crezi ca daca nu vb lumea nu se stie??? o sa se vb dar silence!!! toate la momentul lor!!!!

          Raspunde
          • anonymous cred ca ai fost mic copil atunci cand s-a rupt o parte din pnl si a trecut la pd,dar pe tine nu te duce capul sa stii asta si ca de fapt d -nul Ciul nu a mai fost la alt partid oe 18 ani pana acum.niciodata nu a negat ca a primit ajutor financiar de la composesorat ,nu i-a obligat nimeni ,au facut-o de buna voie.(daca i-ti place sa folosesti epitete,cel de mai sus folosit te caracterizeaza.PS le-a facut in niciun caz lea facut.

          • am uitat sa te corectez pana la capat: i-a alungat; l-au ajutat; l-au sustinut,scolile nu ”scoliile” acestea sunt doar in capul tau,atentie si la cacafonia folosita.Lasa-te de meserie si te pune mai intai cu burta pe gramatica limbii romane.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.