De Craciun, fii un Moş bun! Oferă tichete cadou angajaţilor tăi!

De Craciun, fii un Moş bun! Oferă tichete cadou angajaţilor tăi!

Sfarsitul de an inseamna pentru companii o perioada foarte plina. Prinsi cu bilanturi, strategii, proiectii de bugete si evaluari, adesea managerii sau responsabilii de HR se simt coplesiti de perspectiva procesului de gestionare a cadourilor pentru angajati. Up Romania are solutia ideala pentru companiile care cauta cadouri memorabile, dar si simplu de gestionat.

Cu tichetul cadou Cadhoc, angajatorii isi vor surprinde in cel mai placut mod angajatii, care isi vor putea utiliza tichetele cadou in peste 55.000 de magazine din intreaga tara, avand acces la o gama de produse si servicii extrem de ofertanta, de la bijuterii, cosmetice, articole vestimentare si incaltaminte, carti, jucarii, obiecte de mobilier, decoratiuni, electronice si electrocasnice, pana la servicii de turism. Printre partenerii afiliati se afla Carturesti, Benvenuti, Help Net, Dedeman, Altex si, mai nou, Petrom, Sabion, Maxi Toys sau Flormar. Astfel, angajatii vor primi cu siguranta cadoul mult dorit.

Avantajele tichetelor cadou

Companiile care acorda tichete cadou angajatilor beneficiaza de o serie de avantaje fiscale. Incepand din 2016, tichetele cadou sunt neimpozabile atat pentru angajati, cat si pentru copiii minori ai acestora, daca suma acordata este in cuantum de 150 de lei de persoana si este acordata cu ocazia unor evenimente precum Craciun, Paste, 8 Martie, 1 Iunie sau sarbatori similare altor culte religioase. Astfel, pentru tichetele cadou care nu depasesc plafonul de 150 de lei de persoana nu se plateste impozit pe venit de 16% si niciun fel de contributii sociale sau patronale. In plus, cheltuielile cu tichetele cadou sunt considerate cheltuieli sociale, iar acestea pot fi deductibile la calculul impozitului pe profit, pana la 5% din fondul de salarii brut anual.

Sistem echitabil si simplu de gestionat

Tichetele cadou pot fi acordate tuturor angajatilor, orice companie putand folosi acest sistem, indiferent de marime si numarul de angajati. Cu tichetele cadou, angajatorii vor scuti in egala masura timp si resurse umane alocate unui proces complex de achizitionare, sortare, impachetare, depozitare si distributie a cadourilor. Efectul special este dat de posibilitatea inscriptionarii tichetului cu logo-ul companiei, numele angajatului si orice mesaj sau urare.

Up Romania, noua identitate a Chèque Déjeuner Romania, face parte din Grupul Up, un grup international si solid. Prezent in 17 tari, Grupul Up are o experienta de peste 50 de ani in domeniul furnizarii de produse si servicii pentru motivarea si fidelizarea angajatilor, recompensarea si stimularea vanzarilor, precum si instrumente pentru sustinerea programelor si proiectelor sociale.

Intra AICI si comanda de Craciun tichete cadou pentru salariatii tai!

Intre 23 noiembrie – 23 decembrie 2016 poti castiga unul dintre cele 10 premii in Tichete Cadou in valoare de 600 de lei fiecare.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.