DECIZIE DE ULTIMĂ ORĂ luată de Kaufland România: ANUNȚUL este OFICIAL!

DECIZIE DE ULTIMĂ ORĂ luată de Kaufland România: ANUNȚUL este OFICIAL!

Kaufland România, cel mai mare retailer de pe piață, cu peste 1.300 de magazine în 7 țări, precum: Germania, Cehia, Slovacia, Polonia, Croația, Bulgaria și România a făcut un anunț pe placul românilor care și-au achiziționat mașini electrice.

Kaufland va deschise prima rețea națională de stații de reîncărcare rapidă a mașinilor electrice din țară.

”În fiecare an, tot mai multe persoane achiziționează mașini electrice. Kaufland România este alături de românii care vor să conducă ecologic și inaugurează prima rețea națională de stații de reîncărcare rapidă a mașinilor electrice din țară”, precizează reprezentanții Kaufland. Inaugurarea primei stații va avea loc joi, 7 aprilie, în București, pe strada Barbu Văcărescu.

În primele două luni ale acestui an, românii au cumpărat 74 de automobile noi hibride și electrice, potrivit datelor Asociației Producătorilor și Importatorilor de Automobile (APIA), cu 90% mai mult decât în aceeași perioadă a anului trecut.

România rămâne, însă, tot pe ultimele locuri în ceea ce privește achiziția de autovehicule prietenoase cu mediul înconjurător, campionii Uniunii Europene la vânzările de astfel de mașini fiind Marea Britanie, Germania și Franța, cu peste 12.000 de unități vândute anual.

 

 

  1. cetatean aradean 6 aprilie, 2016, 9:10 am

    Mai bine ar renunta la intersectiile semaforizate si ar scadea mai mult poluarea orsului.

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.