Delia Matache își pune VIAŢA în PERICOL! (VIDEO)

Delia Matache își pune VIAŢA în PERICOL! (VIDEO)

După ce s-a retras din show-ul „Te cunosc de undeva”, fiind înlocuită de Horia Brenciu, Delia Matache a simţit nevoia unei vacanţe. A plecat împreună cu soțul ei Răzvan Munteanu în Maldive, de unde îşi ţine fanii la curent pe reţelele de socializare cu tot ceea ce face.
Deşi e conştientă că lumea e cu ochii pe ea, vedeta s-a pozat zilele trecute fără pic de machiaj, a renunţat la ţinutele sale nonconformiste şi s-a fotografiat cu părul ciufulit şi în maiou. Chiar şi aşa, fanii nu au avut decât cuvinte de laudă la adresa sa, iar aprecierile au curs cu miile
Pe semne că vedeta se distrează de minune în vacanţă, însă, a făcut şi un gest care i-a speriat pe fani.

Delia a postat pe pagina sa de Facebook un filmuleţ în care stă cu picioarele în apă în timp ce se apropie o pisică de mare.

„Vai vai vaaai! Şi asta se întâmplă pe la mal! De mâine nu mai intru în apă”, a precizat artista la descrierea filmuleţului.

Reacțiile fanilor nu au întârziat să apară, aceștia sfătuind-o să aibă grijă, deoarece pisicile de mare sunt foarte periculoase, amintind că realizatorul de documentare Steve Irwin a murit după ce a fost înţepat de o astfel de vieţuitoare.

„Pisicuţa aia de mare i-a pus capac lui Steve Irwin…nu e de joacă cu ea!”, i-a transmis un fan. „Pisicuţa de mare e periculoasă doar dacă te înţeapă cu coada…. aşa a păţit Steve Irwin”, a completat o admiratoare.

Sursa: ziare.com/Foto: Facebook

  1. sunt absolut sigur ca se exagereaza. Mie nu imi place Delia Matache, mi se pare o persoana superficiala si nici voce nu prea are. Dar de aici si pana a o banui de blasfemie e cale lunga. Sincer nu cred ca are inteligenta necesara sa faca acele modificari de imbracaminte de care se vorbeste. Trebuie sa fii bun cunoscator al religiei ca sa faci aceste modificari. Vi se pare ca Delia Matache are capacitatea de a face asa ceva? Eu cred ca e o coincidenta nefericita rasarita din decadenta completa a artistei, atat.

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.