Demisia lui Lazurca din CLM reprezintă EŞECUL proiectului „Trei pentru Arad” al lui Gheorghe Falcă

Demisia lui Lazurca din CLM reprezintă EŞECUL proiectului „Trei pentru Arad” al lui Gheorghe Falcă

Cătălin Lazurca a fost unul dintre cei trei reprezentanţi ai societăţii civile pe care Gheorghe Falcă i-a inclus pe lista cu care MC-L (de fapt, tot PDL) a candidat la alegerile locale din 2012, în cadrul proiectului intitulat „Trei pentru Arad”. Doi dintre cei trei şi-au dat deja demisia (Glad Varga şi Cătălin Lazurca, acesta din urmă, zilele trecute), în Consiliul Local Municipal mai rămânând doar Marcela Nicşanu – de altfel o prezenţă discretă în peisajul politico-administrativ arădean.

Fostul deputat Ciprian Luca a comentat pentru newsar.ro demisia lui Cătălin Lazurca din Consiliul Local Municipal gest făcut (şi) ca urmare a faptului că acesta nu a reuşit să determine debarcarea lui Alin Văcean din fruntea Filarmonicii de Stat Arad.

„Odată cu demisia domnului Cătălin Lazurca constat eşecul proiectului mult trâmbiţat din 2012 de accedere în Consiliul Local Municipal a unor reprezentanţi ai societăţii civile. Se demonstrează astfel, încă o dată, incompatibilitatea dintre primarul Gheorghe Falcă şi societatea civilă în ceea ce priveşte viziunea cu privire la gestionarea aspectelor administratrive, cât şi incompatibilitatea personală dintre primar şi oamenii de cultură, în general”, a declarat Ciprian Luca.

„Personal, nu am înţeles războiul consilierului Lazurca cu directorul Filarmonicii, acesta din urmă având o susţinere extrem de puternică din partea familiei Falcă. O minimă cercetare în sensul acesta poate-l scăpa pe domnul consilier de o umilinţă la care consider că a fost supus, întrucât acea evaluare a directorului de la Filarmonică era un demers cu final cunoscut tocmai din cauza influenţelor familiei Falcă”, a mai spus Ciprian Luca.

Acesta a adăugat că cererea de demisie pe care primarul Gheorghe Falcă i-a adresat-o public directorului Filarmonicii nu este decât „praf în ochii credulilor”.

De remarcat, că fostul deputat Ciprian Luca şi-a manifestat dorinţa de a candida la funcţia de primar al Municipiului Arad. El tinde să devină, încet-încet, principala voce critică la adresa primarului Gheorghe Falcă.

  1. Tandrau mircea 5 iulie, 2015, 2:47 pm

    Este da admirat atitudinea celor care au coloana si care au capacitatea de a se retrage si a spune pina aici. Restul este gargara.

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.