Deputatele Claudia Boghicevici și Andreea Paul Vass, surprinse într-un atelier de reparat pantofi din Arad!

Deputatele Claudia Boghicevici și Andreea Paul Vass, surprinse într-un atelier de reparat pantofi din Arad!

Deputatele PDL Claudia Boghicevici și Andreea Paul Vass au fost fotografiate, sâmbătă, în atelierul unui pantofar din Arad.

Cele două l-au vizitat pe Ștefy Pantofarul, unul dintre cei mai renumiţi pantofari din Arad. Ele au fost însoțite de câțiva reprezentanți ai organizației locale a PDL.

Ștefy Pantofarul, pe numele său adevărat Ștefan Filipaș, a devenit cunoscut în întreaga țară încă de acum câțiva ani de când a inițiat diverse programe pentru oamenii nevoiași, cum ar fi programul „rabla” pentru pantofi.

Boghicevici și Andreea Paul Vass au dorit să afle mai multe detalii despre modul în care își desfășoară activitatea cel mai tânăr pantofar din Arad și cum reușește, pe timp de criză, să își mențină clienții.Am fost încântat să primesc o asemenea vizită. Le-am arătat modul în care îmi desfășor activitatea de zi cu zi și am vorbit despre micii întreprinzători de la noi din țară”, a declarat Ștefy Pantofarul.

Andreea Paul Vass se află în județul Arad împreună cu alți lideri naționali ai PDL, pentru a lua parte la diferite acțiuni politice și sociale.

  1. asta e nivelul celor doua doamne. Adevarata doamna a politicii romanesti Elena Udrea are pantofi de mii de euro si nu are nevoie sa mearga cu ei la reparat! 😉

    Raspunde
  2. vezi, stefy, astea 2 „doamne” te-au prezumat ca fiind evazionist si ti-au inventat impozitul forfetar. iti mai aduci aminte de el? sa iti aduci cand ti-or mai trece pragul si da-le un sut in cur!

    Raspunde
    • Serios dragelor…..f usor de criticat…..si foarte subiecticvi unii….dar aceste doamne…pentru ca sunt doamne in adevaratul sens…pe una cunoscand-o personal….si nu doar de dragul muncii de parlamentar chiar se implica…asa ca va rog inca odta …fiti obiectivi…e usor sa critici dar f greu sa faci ceva ….

      Raspunde
  3. bunasera unde aveti ateriru de pantofi arad ca as vre sa mi repar

    Raspunde
  4. bunasera unde aveti ateriru de pantofi arad ca as vre sa mi repar

    Raspunde
  5. bunasera unde aveti ateriru de pantofi arad ca as vre sa mi repar

    Raspunde
  6. Nu le intereseaza pe ele cat de greu o duce pantofarul…..La cat de des isi repara pantofii cele doua ar fi disparut de pe piata …..Pe cele doua le intereseaza orce legat de imaginea lor sedinte foto afaceri banoase etc…Mi-ar fi rusine!!!!

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.