Deputatul Claudia Boghicevici își continuă activitatea şi în perioada vacanţei parlamentare

Deputatul Claudia Boghicevici își continuă activitatea şi în perioada vacanţei parlamentare

Deputat al Alianței Creștin Liberale, Claudia Boghicevici a anunţat astăzi, într-o conferinţă de presă susţinută la Arad, că își continuă munca în colegiu şi în perioada vacanţei parlamentare. Parlamentarul ACL a precizat că, până în data de 25 august, va depune la grupurile parlamentare reunite ale PDL şi PNL propunerile sale legislative pentru următoarea sesiune parlamentară.

„Chiar dacă este vacanță, ca parlamentar îmi desfășor activitatea în colegiul în care am fost aleasă. Astfel, până pe data de 25 august voi depune la grupurile parlamentare propunerile legislative pentru următoarea sesiune parlamentară. Acestea vor fi analizate în grupurile reunite de la Iași, din perioada 30-31 august, eu fiind responsabilă, în calitate de vice-lider al grupului PDL din Camera Deputaților, cu întocmirea propunerilor legislative care țin de segmentul social. În prezent încă muncesc la organizarea acestor proiecte, acestea fiind deja puse pe hârtie, pentru că știm ce anume ne propunem să realizăm în viitorul program de guvernare”, a declarat deputatul Claudia Boghicevici.

Totodată, parlamentarul ACL a prezentat și unul dintre proiectele sale în ceea ce privește domeniul muncii din România, un proiect care vizează reducerea numărului de șomeri și îndreptarea acestora către un loc de muncă.

„Așa cum v-am obișnuit, în fiecare vară eu continui întâlnirile din instituțiile publice deconcentrate aflate în subordinea Ministerulului Muncii. Până acum am reușit să ajung la AJOFM Arad și la ITM Arad, urmând să merg la Casa de Pensii și la Agenția de Prestații Sociale. Pot să spun că am avut o colaborare foarte bună cu domnul Henteș, directorul AJOFM, împreună cu care am gândit câteva măsuri de stimulare a celor care își doresc într-adevăr să muncească. La nivelul județului Arad există locuri de muncă disponibile, dar, prin faptul că salariile sunt aproape echivalente cu indemnizația de șomaj, aceștia nu sunt atrași de muncă într-o zonă industrială, ci preferă să stea acasă pe indemnizație. Astfel, ne-am gândit la o modificare a sistemului de calcul al indemnizațiilor, astfel încât şomerii să fie stimulaţi să îşi caute un nou loc de muncă. Urmează să duc această propunere în fața colegilor mei și să vedem dacă ea este agreată. Eu cred că este o idee bună, pe care am preluat-o chiar de la cetățeni, de la funcționari, așa cum am făcut de fiecare dată”, a mai declarat Claudia Boghicevici, menționând că are mai multe propuneri legislative, pe care le va prezenta pe larg în cadrul unei conferințe de presă, atunci când își va face public raportul legat de activitatea parlamentară.

  1. Doamna draga, sincer si fara lipsa de respect, cred ca aveti nevoie de o vacanta, sincer. Din aceasta poza se vede clar ca visati si dvs. la asa ceva, asa ca hai sa ne ajutam reciproc, noi nu mai ascultam prostiile pe care le spuneti si dvs mergeti in vacanta. Toata lumea multumita…

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.