Deputatul Flavius Măduţa: „Gheorghe Falcă dovedeşte că are o mentalitate de tip securist”

Deputatul Flavius Măduţa: „Gheorghe Falcă dovedeşte că are o mentalitate de tip securist”

Atacurile lui Gheorghe Falcă la adresa deputatului Măduţa vin din teama pe care şeful PDL Arad o are în ceea ce priveşte rezultatul alegerilor prezidenţiale „şi de consecinţele votului pe care îl vor da românii”, se arată într-un comunicat de presă al PSD Arad. Deputatul PSD Flavius Măduţa afirmă că „Gheorghe Falcă dovedeşte că are o mentalitate de tip securist”.

„Tonul comunicatului de presă în care mă atacă fără motiv este de ameninţare şi de intimidare. La mai bine de 20 de ani după Revoluţia din decembrie 1989, nu am crezut că mai putem asista la aluzii legate de dreptul la viaţă al unei persoane. Îi transmit că trăiesc, am o familie, prieteni, colegi şi suntem cu toţii parte a comunităţii arădene, pe care constat că nu ştie să o administreze. Îl mai anunţ că nu mă tem de ameninţările lui şi nici arădenii nu se tem. Săptămânal vin în audienţă oameni nemulţumiţi de modul în care este administrat oraşul, de starea drumurilor, de murdărie, de nivelul mare al cheltuielilor de întreţinere, de circulaţia tramvaielor şi de multe alte probleme. Mulţi dintre aceşti cetăţeni susţin că nu au fost primiţi în audienţă de Gheorghe Falcă. Din păcate, aflat în campanie electorală, Gheorghe Falcă este dezinteresat de problemele cetăţenilor. Mai mult, îi pune pe oameni pe drumuri şi îi îndreaptă în mod greşit spre alte instituţii, când problemele ridicate de cetăţeni ţin strict de administraţia locală, de atribuţiile sale. Este şi cazul asfaltării unor străzi, printre care strada Constituţiei, pe care în calitate de primar are obligaţia să o asfalteze şi să o întreţină din fondul special alocat aflat la dispoziţie. Arădenii să îi aducă aminte ce le-a promis Gheorghe Falcă în campania electorală? Le-a promis că le va asfalta drumurile! Nu a spus că va reabilita drumurile doar dacă primeşte bani de la Guvernul Ponta! Fiecare arădean care l-a întâlnit în 2012 sau l-a văzut în presă înţelege de fapt caracterul acestui om. În loc să se ocupe de administraţie, dânsul face politică şi mă atacă prin minciuni pe mine şi Guvernul Ponta. În cazul şcolii gimnaziale Mihai Eminescu, procedează exact la fel. Nu rezolvă problema şcolii deşi ţine strict de atribuţiile sale, a prelungit o situaţie în care nu se pot face investiţii pentru reabilitarea clădirii, nu găseşte nici o soluţie, dar mă atacă pe mine, direct sau prin interpuşi, pentru că am avansat un proiect prin care putem să îi ajutăm pe elevi, părinţi şi profesori. Mă bucur că în ultima perioadă, această atitudine incorectă faţă de cetăţeni, i-a determinat pe arădeni să îşi piardă tot mai mult încrederea în acest politician care nu doreşte să îşi exercite mandatul de primar, se vrea doar în campanie electorală visând la alte funcţii politice”, a spus deputatul Flavius Măduţa.

  1. INTREBARE NEVINOVATA 6 octombrie, 2014, 1:59 pm

    …….iar voi aveti o mentalitate de tip lenevos! De cand sunteti la putere inafara schimbarii directorilor de la concentrate prin Arad (conform printzipului care da mai mult), NU ATI FACUT NIMIC ! Barem pasajele de le-ati fi terminat……si tot era ceva!

    Raspunde
    • aradean suta la suta 6 octombrie, 2014, 3:05 pm

      Felicitari!
      Pai comunistii sunt buni de gura si atat!
      Taticul lor(Iliescu)avea discursuri de ore intregi fara nici un mesaj:vorbea discutii!
      La fel si acest domn pe care-l observ foarte des in presa,luand pozitie impotriva tuturor,insa, de facut nu am vazut nimic concret!
      Cu bune si cu rele Falca a facut cate ceva pentru aradeni,voi ce-ati facut in 2 ani?
      NIMIC!!!!!!!!!!!

      Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.