Deputatul Glad Varga, despre Dragnea şi PSD: „Deja au început cu stângul”

Deputatul Glad Varga, despre Dragnea şi PSD: „Deja au început cu stângul”

Deputatul Glad Varga consideră că propunerea pentru funcţia de premier trebuie să fie făcută cu înțelepciune, întrucât prim-ministrul reprezintă întreaga țară, nu doar un om sau un grup de persoane.

„Cred că a venit momentul ca PSD să se gândească la binele României și să nominalizeze un premier potrivit pentru această funcție. Nu cred că domnul Dragnea se împiedică într-o singură propunere, în special când a avut timpul necesar să aleagă și să se pronunțe asupra unei numiri de prim-ministru. Nimeni nu trebuie să își permită să își bată joc de România! Promisiunile electorale trebuie îndeplinite și stabilitatea țării este o prioritate!”, a spus Glad Varga.

În ceea ce privește decizia președintelui Klaus Iohannis de a refuza să o desemneze pe Sevil Shhaideh în funcția de premier, Glad Varga este de părere că a fost „o decizie corectă și susținută de Legea fundamentală”.

„Şeful statului este îndreptățit să accepte sau nu o propunere de prim-ministru. Este aberant ca partidul care a făcut propunerea să vehiculeze ideea suspendării președintelui. În traducere, pentru refuzul constituțional al președintelui, PSD aruncă o amenințare. Mi-ar plăcea ca domnul Dragnea și partidul său să își păstreze demnitatea, să propună un alt premier și să își amintească ce au promis românilor în campania electorală, pentru că deja au început cu stângul”, a încheiat deputatul liberal.

  1. Penibilitatea are un nume. Și e acela al acestui copil lneterminat.

    Raspunde
  2. BBA TUCALARULE, AI PRINS GLAS?Si tunde-ti moțu ala geluit ca parca esti oligofren.

    Raspunde
  3. Ma baiatule tu esti un avorton pupincurist al faraonului.

    Raspunde
  4. un rahat produs de marele faraon , trimis sa puta in parlament , asta esti bai putoi , o sa faci aradul de rusine .

    Raspunde
  5. Daca tu ai ajuns si Boca sa reprezentati Aradul s-a dus PNL-ul[PDL].

    Raspunde
  6. Glad Varga – o pubertate nedefinită!

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.