DESCOPERIRE MACABRĂ la Hollywood: Ce au găsit nişte TINERI care SE PLIMBAU PRIN ZONĂ! (FOTO)

DESCOPERIRE MACABRĂ la Hollywood: Ce au găsit nişte TINERI care SE PLIMBAU PRIN ZONĂ! (FOTO)

Nu există om care să nu fie fascinat de Hollywood, iar cei care ajung să-l viziteze se consideră niște norocoși.

Nu este, însă, cazul unor tineri, care în timpul unei plimbări prin parcul Griffith, unde se află şi semnul Hollywood-ului, s-au abătut de la traseul principal, fără a le trece prin cap ce avea să se întâmple.

Ei s-au avântat și au descoperit un craniu ce pare să dateze de 7 ani. Poliţia din Los Angeles investighează acum descoperirea făcută de pe dealurile Hollywood-ului, chiar sub semnul celebru al oraşului.

Deocamdată nu au fost găsite şi alte părţi ale corpului, însă, anchetatorii au închis zona şi au anunţat că vor continua căutările cu ajutorul unui câine special antrenat.

Cel mai probabil, va dura mai bine de o săptămână pentru a determina cu exactitate cât de vechi este craniul şi sexul persoanei decedate.

 

skull-hollywood

Aceasta nu este prima dată când rămășițe umane au fost găsite în parcul Griffith. În 2010, un alt craniu a fost descoperit aici, iar în 2012, au fost găsite diferite părți ale corpului unui bărbat, lucru care a dus la condamnarea la 25 de ani la închisoare a unui om care își ucisese prietenul.

Poliția nu a precizat până în acest moment dacă noua descoperire ar putea fi legată de vreuna dintre cele două incidente anterioare.

Sursa: upi.com

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.