Descoperire ȘOCANTĂ făcută de poliţişti într-un SOLAR

Descoperire ȘOCANTĂ făcută de poliţişti într-un SOLAR

Mai multe percheziții făcute de polițiștii specializați în combaterea criminalității organizate, de cei ai Direcției Operațiuni Speciale a Poliției Române și de procurorii DIICOT din Vâlcea au scos la iveală o cultură impresionantă de cannabis într-un banal solar.

Procurorii au efectuat 5 percheziţii domiciliare, în municipiul Bucureşti şi comuna Nicolae Bălcescu, din judeţul Vâlcea, la persoane bănuite de constituire de grup infracţional organizat şi de cultivare şi deţinere de droguri de risc, fără drept.

Persoanele bănuite, organizate într-un grup infracţional, cumpăraseră o proprietate în comuna Nicolae Bălcescu, din judeţul Vâlcea, unde, într-un solar, ar fi plantat aproximativ 300 de seminţe de cannabis.

A fost identificată o cultură  outdoor, formată din  256 de plante de cannabis, 12 grame de fragmente vegetale, un plic cu mai multe seminţe de cannabis, 3 grindere, 2 bidoane de nutrienţi pentru plante, 3 laptop-uri, o tabletă, 5 telefoane mobile, 4 SIM-uri, 1.300 de lei, foiţe şi diverse înscrisuri.

Acţiunea s-a desfăşurat cu sprijinul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Piteşti şi a Serviciului pentru Acţiuni Speciale Vâlcea.

cannabis

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.