DESCOPERIRE ULUITOARE, în timpul unor săpături în GHEAȚĂ. Se afla acolo de 12.000 DE ANI!

DESCOPERIRE ULUITOARE, în timpul unor săpături în GHEAȚĂ. Se afla acolo de 12.000 DE ANI!

Un grup de oameni de știință au făcut o descoperire incredibilă, care are o vechime de peste 12.000 de ani. Acest lucru s-a întâmplat după ce au făcut săpături în solul înghețat.

Cercetătorii ruși au găsit în permafrostul din Siberia, doi pui de leu de peșteră, o specie de feline preistorice. Spre surprinderea lor, animalele au fost foarte bine conservate, cu tot cu piele, organe și blană.

Felinele au trăit pe tot teritoriul Europei, precum și în Alaska și nord-vestul Canadei și nu se știe de ce au dispărut.

Unul dintre pui va fi supus unei autopsii, deoarece cercetătorii sunt convinși că vor găsi în corpul lui urme de lapte matern, vechi de 12 milenii.

Dacă se vor descoperi celule vii, expertul în clonare Hwang Woo-suk intenționează să readucă la viață leii de peșteră. Woo-suk este cunoscut pentru faptul că a dorit să cloneze și mamutul lânos, o altă specie dispărută cu mii de ani în urmă.

Extinct-cave-lionsaaa

Oamenii de știință ruși speră ca rezultatele autopsiei să ajute la rezolvarea misterului dispariției acestor feline preistorice, care se știe că aveau foarte puțini prădători.

Sursa: mirror.co.uk

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.