Descoperirea EPOCALĂ despre giulgiul din Torino, care SCHIMBĂ tot ce se credea până acum

Descoperirea EPOCALĂ despre giulgiul din Torino, care SCHIMBĂ tot ce se credea până acum

Cercetătorii au dat publicității rezultatele ultimelor investigații științifice legate de celebrul giulgiu din Torino, în care ar fi fost învelit trupul lui Iisus Christos după crucificare.

Potrivit cercetătorilor, giulgiul conține sângele unei persoane care a suferit o adâncă suferință de ordin fizic, informează Daily Mail.

Urmele de sânge de pe giulgiu conţin creatinină şi feritină, substanţe ce se găsesc în sângele victimelor care au trecut prin suferințe extreme.

Aceste ultime dovezi infirmă teoria larg răspândită conform căreia giulgiul ar fi fost pătat cu sânge de falsificatori, în evul mediu.

„Prezenţa acestor nanoparticule biologice găsite în timpul experimentelor desfăşurate de noi demonstrează că omul înfăşurat în Giuliul din Torină a suferit o moarte violentă”, a declarat prof. Giulio Fanti, de la Universitatea din Padova.

  1. PAI ATUNCI VOI CE CZICETI? CA ISUS NU A FOST OMORIT, PRIN MOARTE VIOLENTA?? ASA CA NU POATE CA SA SCHIMBE NIMIC IN, DEFAVOAREA LUI. PENTRU CA EXISTA SI, O SCRISOARE LA MORMINTUL, SVINT, A FOST GASITA, SI, CUM SPUNE ISUS CA A FOST DE SCHINGIUIT BATUT, SI, CITE SCUPATURI, SI, PUMNI A PRIMIT ESTE TOTUL ACOLO SCRIS… SI, CUM A FOST BATUT, CU ZBICIUL ATUNCI NU ESTE ADEVARA? EU NU AS CREDE CA NU LAU, CHINUIT PE ISUS. POATE CA TOT OMUL AR FI CREAT CEVA GIULGIU FALS DAR INTIMPLAREA, RAMINE, TOT ACEIAS. CUM A FOST FIUL LUI DUMNEZEU CHINUIT DE OAMENI DE PE PAMINTUL, ACESTA EVREI. SI, ROMANI ASA CA NU MAI CAUTATI, NOD IN, PAPURA SI, MINCIUNI.***!!!

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.