A descoperit un BUNCĂR vechi de peste 70 de ani. Cum arată acum și ce se află în el (FOTO)

A descoperit un BUNCĂR vechi de peste 70 de ani. Cum arată acum și ce se află în el (FOTO)

O femeie a descoperit un buncăr, datând din 1942, de pe vremea Celui de-al Doilea Război Mondial. Buncărul era folosit ca ascunzătoare împotriva naziștilor, însă astăzi ascunde ceva cu totul special.

Acesta se află în Cornwall, Marea Britanie, și a fost achiziționat de Elizabeth Strutton pentru suma de 200 000 de dolari. Buncărul era murdar și dărăpănat, însă Elizabeth avea planuri mari cu el.

Ea a muncit timp de cinci ani de zile și a investit 150 000 de dolari pentru a-l transforma într-o locuință de vis. Acum, femeia se bucură de o casă modernă, cu trei camere, două băi, bucătărie și o sufragerie imensă.

buncăr

Elizabeth spune că se simte foarte bine locuind într-o casă unică. De asemenea, ea a declarat că a fost vizitată de veterani de război care au vrut să vadă cu ochii lor ce a putut să facă din vechiul buncăr.

buncăr

buncăr

Sursa: Daily Mail

  1. Ce este ciudat este faptul ca aceasta femeie si acest buncar, desi sunt in Marea Britanie, au avut nevoie de DOLARI pentru cumparaturi si renovari. Interesant, atata timp cand acolo functioneaza lira sterlina si euro.

    Raspunde
  2. That’s a brilliant answer to an inritesteng question

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.