Deși DORITĂ de MILIOANE de BĂRBAŢI, a ales să fie FEMEIA UNUIA SINGUR!

Deși DORITĂ de MILIOANE de BĂRBAŢI, a ales să fie FEMEIA UNUIA SINGUR!

Este una dintre cele mai apreciate cântărețe ale lumii, dar și o femeie dorită de milioane de bărbaţi de pe întreg globul.

La cei 57 de ani ai săi, Gloria Estefan, supranumită și „regina muzicii latino pop”, face ca bărbații să cedeze în fața frumuseții ei. Cu toate acestea, ea a declarat într-un interviu că singurul iubit pe care l-a avut este muzicianul Emilio Estefan, cel care îi este și acum partener de viaţă.

Relația celor doi a început în anul 1977. Aflată pe scenă, Gloria Estefan a avut prima interpretare în public la o nuntă, acolo unde l-a întâlnit pe cel care avea să-i devină soţ, un an mai târziu, în 1978. De atunci, cei doi sunt de nedespărțit, mariajul lor fiind unul cât se poate de solid, artista şi partenerul ei de viaţă înţelegându-se de minune.

Cântăreaţa şi compozitoarea americano-cubaneză s-a născut pe 1 septembrie 1957 la Havana, în Cuba, iar la vârsta de 16 luni a ajuns la Miami, Florida.

Numele său a devenit, mai târziu, cunoscut în toate colţurile lumii. A lansat, de-a lungul anilor, hit după hit şi a cucerit publicul din toată lumea, câştigând şapte premii Grammy.

În viața personală, Gloria a ales să-i rămână fidelă primului şi singurului ei iubit Emilio Estefan.

„A fost primul şi singurul meu iubit”, a dezvăluit renumita artistă, într-un interviu.

Gloria şi Emilio Estefan au doi copii împreună: Nayib şi Emily Marie. În iunie 2010, Nayib s-a căsătorit cu Lara Diamante Coppola. În iunie 2010, vedeta a devenit bunică. Are un nepoţel pe nume Sasha Argento.

Foto: latintimes.com

Cuvinte cheie

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.