Despre slăbit. Slăbitul realist, nu cel de la teleshopping

Despre slăbit. Slăbitul realist, nu cel de la teleshopping

Într-o lume suprasaturată de diete, rețete-minune, „slăbit la pachet”, „slăbești 10 kg în trei ore” plus alte asemenea sfaturi care, mai mult ca sigur, asigură succesul… succesul de a te îndopa cu tort de ciocolată deoarece te-ai chinuit și n-ai slăbit și ești frustrat/ă, sau ai pus totul la loc în trei zile, aș vrea să spun și eu câte ceva despre acest subiect, în cunoștință de cauză.

Am slăbit 30 de kg. Toată lumea mă felicită când le spun asta, majoritatea rămân șocați și nu le vine să creadă că pe vremuri căram în plus după (pe) mine jumătate din greutatea unei persoane.

Modul în care am reușit eu nu trebuie să fie neapărat valabil pentru toată lumea, dar cu siguranță este mai sănătos decât oricare din următoarele: înfometare ( BIG NO NO), dieta disociată, care mi se pare printre cele mai nesănătoase diete ( am încercat-o și am vorbit și cu alții care au testat-o), deoarece privează organismul de vitamine, minerale, nutrienți esențiali etc. și ajungi să slăbești foarte repede, în timp ce te simți mizerabil și înfometat, plus că îți dai stomacul peste cap și nu numai, iar apoi pui la loc dublu, sau cu tot felul de prafuri și pastile care promit că o să fii supermodel într-o lună. Sunt foarte revoltată pe chestiile astea pentru că vând foarte bine, dar nu sunt ok și nici sănătoase. Le-am încercat pe toate și știu despre ce vorbesc.

Citește continuarea pe  anettevibes.wordpress.com