DETALII ȘOCANTE despre MOARTEA lui Robin Williams

DETALII ȘOCANTE despre MOARTEA lui Robin Williams

O lume întreagă a rămas șocată, după ce detalii de ultimă oră au fost făcute publice în cazul morţii unuia dintre cei mai mari actori și comedieni de la Hollywood, Robin Williams. Autorităţile au declarat că starul s-a spânzurat cu o curea, după ce ar fi încercat să-şi taie venele.

După o anchetă preliminară, au fost date publicității primele informații cu privire la cauza morții marelui actor. Acesta s-ar fi sinucis folosindu-se de o curea şi un scaun, după ce ar fi încercat să-şi taie venele de la încheietura mâinii cu un briceag.

Starul a fost găsit de asistentul său spânzurat cu o curea pe care o prinsese în tocul uşii dormitorului. La mâna stânga, acesta avea mai multe răni, iar briceagul cu sânge pe el era aruncat pe jos. Deocamdată nu s-a analizat sângele de pe lama cuţitului, dar se bănuiește că el aparţine actorului.

Până în acest moment nu a fost găsit vreun bilet de adio lăsat de actor, iar autoritățile nu cunosc dacă acesta consumase droguri sau alcool înainte de a-şi pune capăt zilelor.

Robin Williams a fost găsit mort în casa sa din orașul Tiburon, California. În ultima vreme acesta a avut probleme cu drogurile și suferea de o depresie severă.

Foto: Facebook

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.