Dezastrul de pe Motorul face VICTIME: Dugăeşescu a fost DEMIS

Dezastrul de pe Motorul face VICTIME: Dugăeşescu a fost DEMIS

Marin Dugăeșescu, șeful Serviciului Baze Sportive al Primăriei Municipiului Arad, a fost destituit din funcţie.

Viceprimarul Călin Bibarț a anunțat într-o conferință de presă măsurile dispuse pentru îmbunătățirea activității de administrare a bazelor sportive ale municipalității și a condițiilor de desfășurare a competițiilor. Viceprimarul a declarat că este și el nemulţumit de starea terenului Motorul, ca urmare l-a destituit începând de astăzi pe șeful Serviciului Baze Sportive, Marin Dugăeșescu.

„UTA mai are de disputat un meci acasă dar, deocamdată, nu se ştie dacă acest meci se va juca în tur sau se va amâna. Dacă vremea și starea terenului vor permite, analizăm împreună cu conducerea echipei să se joace tot pe Motorul dar căutăm și o altă soluţie, un alt stadion în apropierea Aradului. Stadionul din Şiria e în discuţie. În nici un caz nu plecăm cu echipa din judeţul Arad. Din primăvară, când se va disputa returul, avem în vedere varianta să se joace pe stadionul Gloria pe care, oricum, noi aveam de gând să îl amenajăm. Pe Motorul vom face lucrări de drenaj, refacerea gazonului și mărirea capacităţii, astfel încât în primăvară să ducem Motorul la un standard decent. În perspectivă va rămâne ca stadion de antrenament pentru echipa UTA. Din toamnă vom putea putem desfăşura turul competiţiei pe el, iar din 2018, returul celuilalt campionat, să îl putem disputa pe noul stadion”, a declarat viceprimar Călin Bibarț.

  1. eu il propun in locul lui Dugaesescu pe Mircea Pecican, cel ce a mai jucat si fotbal la UTA juniori si care lucreaza acum in cadrul Primăriei, iar pe Dugaescu l-as muta la maturat noctur strazi. Este o propunere.

    Raspunde
  2. Falca trebuia sa-si dea demisia nu incapabilul asta. Si Bognar si Bibart

    Raspunde
  3. au sacrificat un pion pentru linistea faraonului

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.