DEZVĂLUIREA unui om de ştiinţă, pe patul de moarte: Extratereştrii EXISTĂ şi sunt PRIETENOŞI (VEZI VIDEO!)

DEZVĂLUIREA unui om de ştiinţă, pe patul de moarte: Extratereştrii EXISTĂ şi sunt PRIETENOŞI (VEZI VIDEO!)

Boyd Bushman, un om de ştiinţă american care a decedat în urmă cu câteva luni, a lăsat mărturie posterităţii dovada existenţei extratereştrilor. Într-o scurtă înregistrare video, omul de ştiinţă a prezentat fotografii cu extratereştrii deţinuţi de Statele Unite ale Americii în baza militara secretă Zona 51.

Bushman a precizat că în Zona 51 există două grupuri de extratereştri. Aceştia sunt studiaţi, unii dintre ei fiind chiar prietenoşi. Făpturile provenite din spaţiu au degetele lungi, lipite între ele precum labele de raţă şi vin de pe o planetă numită Quintumnia.

Nigel Watson, autorul cărţii Haynes UFO Investigations Manual, consideră confesiunile foarte convingătoare, precizând că un om pe moarte nu ar avea de ce să mintă. Totuşi, este nevoie şi de alte dovezi foarte bune, pentru a susţine aceste afirmaţii, a mai spus Watson.

Omul de ştiinţă Boyd Bushman a lucrat pentru Lockheed Martin, o companie americană specializată în domeniul militar, al securităţii şi al tehnologiilor avansate, şi are o mulţime de brevete pe numele său.

https://www.youtube.com/watch?v=VLkcM-bpdiA

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.